İnegöl OSB Köprülü Kavşağının Temeli Atılıyor

İnegöl'e üçüncü köprülü kavşak kazandırılıyor.

İnegöl OSB Köprülü Kavşağının Temeli Atılıyor
banner98
 Kurşunlu ve Oylat köprülü kavşaklarının hizmete açılmasının ardından, sık sık ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği OSB kavşağına da yonca kavşak yapılacak. Köprülü kavşağın yan yollarının yer alacağı Bölge Trafik İstasyonu binasının önündeki yeşil alandaki ağaçların sökümü ile kavşakta bulunan Köfte Heykelinin kaldırması tamamlandı.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 1 Aralık 2014 Pazartesi günü kavşağın temelini atacaklarını söyledi. Şahin, OSB kavşağının İnegöl’de son 3 yılda yaptırılan üçüncü köprülü kavşak olacağını kaydetti.
Kazaların önüne geçmek, trafik akışını kesintisiz sağlamak istediklerini kaydeden Şahin, “Bursa-Ankara kara yolu üzerine trafiğin kesintisiz sağlanması ve kazaların önüne geçilmesi maksadıyla 4 adet köprülü kavşak inşa etme hedefimiz vardı. Bunların üçüncüsünü de hayata geçiriyoruz. Kurşunlu ve Oylat köprülü kavşaklarını tamamlayarak hizmete açmıştık. Şimdi ise OSB kavşağımız da çalışmalar başladı. Yer teslimi yapılan müteahhit firma çalışmalara başladı. Pazartesi günü temelini atacağız. Kavşak 13 milyon liraya mal olacak" dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0