İnegöl Belediyesi Kimsesiz Yaşlıların Evlerini Temizliyor

Alan el ile veren eli birleştiren İnegöl Belediyesi bünyesindeki Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerine kucak açmaya devam ediyor.

İnegöl Belediyesi Kimsesiz Yaşlıların Evlerini Temizliyor
banner98
 Umuteli Sosyal Yardım Merkezi’nin 3 kadın ve 1 erkekten oluşan temizlik ekibi, ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerini temizliyor. Yaşlı ve evinin temizliğini yapamayacak durumda olan vatandaşlar için verilen hizmet takdir topluyor. Ekip, çamaşırdan bulaşığa, süpürgeden camlarının silinmesine kadar tepeden tırnağa temizlik yapıyor. Evleri pırıl pırıl yapılan yaşlılar Umuteli'ne teşekkür etti. 
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Umuteli Sosyal Yardım Merkezi marifetiyle gıda, kıyafet, yakacak, kırtasiye yardımı gibi birçok sosyal yardım hizmetiyle ilçe halkının yanında olmaya çalıştıklarını söyledi. Aktaş, “Sosyal belediyeciliğin başlangıç noktası olarak gördüğümüz Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, kurulduğu günden itibaren ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor. 65 yaş ve üzeri yaşlılar için hizmete sunduğumuz ev temizliği hizmetimiz devam ediyor” dedi.
Aktaş, "Talep doğrultusunda gıda, giyim ve yakacak yardımında bulunuyoruz. Yine talebe göre saç, sakal ve tırnak temizliği gibi kişisel bakım ihtiyaçları da yapılmaktadır. Bütün bunların yanı sıra ekibimiz imkânlar dâhilinde hafif tamirat işleri, kısmi eşya yardımı ve boya, badana gibi işleri de yerine getiriyor” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0