İnce,Olay TV'de Gündemi Değerlendirdi

Ak Parti Bursa Milletvekili A.Adayı Necmi İNCE,Olay Tv'de yayınlanan 'Seçim Ekranı' programına konuk oldu.

banner98
 Ak Parti Bursa Milletvekili A.Adayı Gazeteci Necmi İNCE,Olay Tv'de yayınlanan 'Seçim Ekranı' programına konuk oldu. Gündemle ilgili açıklamalarda bulundu,geçmişe yönelik yaşanan sıkıntıları ve Ak Parti'nin günümüze kadar kattığı yeniliklerden bahsetti,kadın haklarına yönelik sorunları da dile getiren İnce, başkanlığını yaptığı Tarafsız Gazeteciler Derneği konusunda çeşitli bilgiler verdi.Sözlerine 'Hizmet için yola çıktık' sloganı altında devam eden İnce basın emekçileri'nin sorunlarından da bahsetti. 

ONLARIN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ!

"Bursa sevdalısı bir genç olarak Ankara'daki abilerimiz için neler yapabiliriz? bunu düşünmemiz gerek,bizlere her zaman yol gösterdiler onların hakkını nasıl ödeyebiliriz? bunları düşünmemiz lazım"dedi. Konuşmasına aday adaylığı sürecindeki ilçe ziyaretleri ile devam eden İnce: " Biz gittiğimiz her ilçeye çam fidanı ile gittik bunu çok merak eden oldu neden çam fidanı diye bunun cevabı çok açık Sayın Başbakanımız anlamlı bir harekette bulunarak birbirinize fidan hediye edin,fidan dikin dediler hoşumuza gitti bizde bu geleneğe katılmak istedik ve ziyaret ettiğimiz her ilçeye birer çam fidanı hediye ettik" dedi. Konuşmalarına Kobani sorunu,yeni anayasa ve seçim barajları ile devam etti.

BURSASPOR BİR MARKADIR

Recep Bölükbaşı'nın Bursaspor'a kattığı değerlerden bahseden Necmi İnce: "Bursaspor bir markadır. Şehirimizin takımı gayet başarılı ve başarılarının devam edeceğine de inanıyorum Recep Bölükbaşı takıma çok şey kattı" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0