İnce, Yıldırım ile ‘Bismillah’ dedi

Parti içinde gerçekleştirilecek temayül öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Bursa milletvekili A. Adayı Necmi İnce, ilk ziyaretini Yıldırım İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdi. İnce, teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

İnce, Yıldırım ile ‘Bismillah’ dedi
banner98
 Parti içinde gerçekleştirilecek temayül öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Bursa milletvekili A. Adayı Necmi İnce, ilk ziyaretini Yıldırım İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdi. İnce, teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde AK Parti’den Bursa milletvekili A. Adayı olan Gazeteci Necmi İnce, teşkilat mensupları ile bir araya geliyor. İlk olarak Yıldırım İlçe Başkanlığı’nda partililer ile buluşan İnce’ye ilgi yoğun oldu. Yıldırım’ın kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen İnce, “Siyasete ilk olarak Osmangazi Gençlik Kolları’nda görev alarak adım attım. Birçok kademede görevler aldım. Son olarak İlçe Başkan yardımcılığı görevini üstlendim. Bu yüzden Yıldırım’ın yeri bende her zaman ayrı olacaktır. Partimizin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda yürümek adına yola çıktık. Seçilme yaşının 25’e çekilmesinin ardından bu ülkede ilk kez gençlerin önü açılmış oldu. Bizde bu yolda önce Bursa’mıza sonra da Türkiye’ye hizmet aşkı ile ‘Bismillah’ dedik ve yola çıktık. Gerek mesleğimiz icabı gerekse halkın içinden gelen biri olmamızdan ötürü Bursa’nın sorunlarına hakimiz. Destekleriniz ile hizmet için bu yolda yürümeye devam edeceğim” dedi.

‘O BİZDEN BİRİ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, Necmi İnce’nin içlerinden biri olduğunu söyledi. İnce’nin yıllarca Yıldırım’da siyaset yaptığının altını çizen İlçe Başkanı Yazıcı,   “Necmi AK Parti içinde çok aktif roller üstlenmiştir. Çok çalışkan, başarılı ve temiz bir kardeşimizdir. Geçen dönemde aday adaylık süreci olmasına rağmen 18’e girememişti. Bu seçimde umarım Necmi İnce’yi ilk 18 kişilik listede görürüz. Yıldırım’dan içimizden çıkan birini listede görmek bizleri de mutlu edecektir. Yeni Türkiye yeni güç hedef 2023 sloganı ile yola çıkıldı. Bu yolda partimize ve özellikle bizlere büyük sorumluluk düşüyor. En az 400 vekil ile parlamentoda yerimizi almalıyız. Tüm teşkilatımız tek ses tek yürek olarak hareket edip başarıyı sağlayacaktır” diye konuştu.

LOKUM VE FİDAN…

AK Parti Bursa milletvekili A. Adayı Necmi İnce medya ve teşkilat ziyaretlerinde götürdüğü hediyeler ile dikkat çekti. Medya ziyaretlerinde çikolata yerine lokum ikram eden İnce, “Çikolata bizim kültürümüzde olan bir ürün değil. Ama lokum bizim has değerimiz. Bu yüzden biz tercihimizi lokumdan yana kullandık. Ayrıca İlçe teşkilatı ziyaretlerimizde ise fidan armağan ettik. Başbakanımız ve Genel Başkanımız bilge adam Ahmet Davutoğlu’nun talimatları doğrultusunda bizde adımlar arttık ve daha yeşil bir dünya hedefi ile ziyaret ettiğimiz yerlere fıstık çamı fidanı armağan ediyoruz” dedi. Yıldırım İlçe teşkilatındaki temaslarının ardından İnce, Gürsu ve Kestel İlçe teşkilatı ile biraya geldi. 

 


Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0