İnce: Şehit yakını ve gazilerin Ankara’daki sesi olacağım

AK Parti Bursa milletvekili A. Adayı Necmi İnce, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. İnce son olarak Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

İnce: Şehit yakını ve gazilerin Ankara’daki sesi olacağım
banner98
 Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Milletvekili A. Adayı Gazeteci Necmi İnce, STK ziyareti kapsamında Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Selami Soylu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Sözlerine Konya’da yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden 2 askerimizin yakınlarına baş sağlığı dileyerek başlayan İnce, şehit ve Gaziler için kurulan derneklerin Türkiye’nin en önemli ve en özel derneklerinden biri olduğunu söyledi. AK Parti iktidarı zamanında 13 yılda şehit ve gazi aileleri için birçok reformlar yapıldığını hatırlatan İnce, “Sosyal haklar sağlandı, istihdam sağlandı, sosyal alanda pozitif ayrımcılıklar yapılıyor. Maddi anlamda destekler de aralıksız sürüyor. Tabi ki yapılanlar şehitlerimizi geri getirmeyecek. Onun bilincindeyiz. Ama en azından geride kalanların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ ÖNEMLİ

Şehit ve Gaziler için yapılan reformların yanı sıra akan kanın durması içinde hükümetin ciddi çalışmalar içinde olduğunun altını çizen İnce, “Tabi bu arada son dönemde çözüm süreci kapsamında yaşanan olumlu gelişmeleri de unutmamalıyız. Akan kan artık durmalı diyoruz ve bunun için adımlar atıyoruz. Artık bu kardeş kavgası bitsin ve Türkiye’de barış, kardeşlik ve refah rüzgarları essin. Bende eğer vekil olursam şehit ve gazilerimizin sesini Ankara’da duyurmak için elimden geleni yapacağım. Bunun sözünü tüm kalbimle veriyorum. Desteklerinizi ve dualarınızı istiyorum” dedi.  Kendilerini ilk ziyaret milletvekili aday adayı olmasından ötürü önce teşekkür eden Dernek Başkanı Selami Soylu’da İnce’ye çıktığı bu yolda başarılar diledi. 



Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0