İnce: O dönem bu dönem

Parti içinde gerçekleştirilecek temayül öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Bursa milletvekili A. Adayı Necmi İnce, ilçe teşkilatı ziyaretlerini Gemlik, Nilüfer ve Mudanya ile sürdürdü.

İnce: O dönem bu dönem
banner98
 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde AK Parti’den Bursa milletvekili A. Adayı olan Gazeteci Necmi İnce, teşkilat mensupları ile bir araya gelmeye devam ediyor. İnce program kapsamında Gemlik, Nilüfer ve Mudanya ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. İlk olarak Nilüfer’de İlçe Başkanı Celil Çolak ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen İnce, destek istedi. Siyasete girdiği günden itibaren AK Parti’nin her kademesinde görev aldığını belirten İnce, “Bizler Kurucu Genel Başkanımız seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ilerliyoruz. Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi herkes farkında. Bende genç bir siyasetçi olarak başta Bursa olmak üzere Türkiye’ye hizmet için yola çıktım. Sizlerin de destekleri ile Bursa’nın Ankara’daki sesi olmaya adayım” dedi.

‘O DÖNEM BU DÖNEM’

Nilüfer İlçe Başkanlığı görevine Celil Çolak’ın seçilmesi ile ilçede ivmenin gün geçtikçe yukarı doğru çıktığının altını çizen İnce, “Celil Başkanın sloganı ile bende yola çıktım. ‘O dönem bu dönem’ olacak inşallah. Sizlerin de destekleri ile listede yerimizi alacağız ve kentimize hizmet edeceğiz. Sadece Bursa için değil, yeni Türkiye, yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi ve paralel yapı ile mücadele içinde elimizi taşın altına koyacağız. Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Önü kesilemez hızıyla büyümemiz sürerken, büyük güç olmak için de aralıksız çalışacağız. Tabi ki bu demek değil ki sadece vekil olmamız gerekiyor. Listeye girmesem de parti içinde en aktif şekilde görev alamaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

‘AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ’

Nilüfer ziyaretinin ardından Mudanya İlçe teşkilatı ile bir araya gelen İnce, Mudanya’dan destek istedi. ‘Duanızı almaya geldim’ diyerek sözlerine başlayan İnce, “Nilüfer ve Mudanya’da yerel seçimde bir kaza yaşadık. Onlarda nazarlık olsun. Ama bir sonraki dönem bu iki ilçeyi de kazanmak için her şeyi yapacağız. Çok çalışacağız. Mudanya’nın turizm alanında atalım yapması için projeler üreteceğiz. Ben mesleğim gereği Bursa’yı karış karış bilen biriyim. Hem halkın içinden biri olmam hem de gazeteci kimliğim sayesinde kentin sorunları ve ihtiyaçlarına karşı son derece bilinçliyim. Eğer seçilirsem Bursa için çalışacağımın teminatını verebilirim” dedi. İnce buradaki görüşmenin ardından Gemlik’te parti üyeleri ile bir araya geldi. 


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0