İnce: Dua almaya geldik

Parti içinde gerçekleştirilecek temayül öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Bursa milletvekili A. Adayı Necmi İnce, ilçe teşkilatı ziyaretlerini İnegöl, Yenişehir, İznik ve Orhangazi ile sürdürdü.

İnce: Dua almaya geldik
banner98
 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde AK Parti’den Bursa milletvekili A. Adayı olan Gazeteci Necmi İnce, teşkilat mensupları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Yıldırım, Kestel ve Gürsu ile gerçekleşen ziyaretlerin ardından İnce, dün de İnegöl, Yenişehir, İznik ve Orhangazi ilçe teşkilatı ile buluştu. 2015 seçimlerinin tarihi önem arz ettiğini belirten İnce, “Yeni Türkiye Yeni Güç, Hedef 2023 sloganı ile çıktığımız bu yolda, elimizi taşın altına koymak için ‘Bende varım’ dedim.  Partimizin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda yürümek adına yola çıktık. Seçilme yaşının 25’e çekilmesinin ardından bu ülkede ilk kez gençlerin önü açılmış oldu. Bizde bu yolda önce Bursa’mıza sonra da Türkiye’ye hizmet aşkı ile ‘Bismillah’ dedik ve yola çıktık. Gerek mesleğimiz icabı gerekse halkın içinden gelen biri olmamızdan ötürü Bursa’nın sorunlarına hakimiz. Destekleriniz ile hizmet için bu yolda yürümeye devam edeceğim” dedi.

‘ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, Necmi İnce’nin teşkilatlardan gelen birisi olduğunu söyledi. Bu süreçte tüm milletvekili aday adaylarına başarılar dileyen Demirel, “Necmi AK Parti içinde çok aktif roller üstlenmiştir. Çok çalışkan, başarılı ve temiz bir kardeşimizdir. Geçen dönemde aday adaylık süreci olmasına rağmen 18’e girememişti. Bu seçimde umarım Necmi İnce’yi ilk 18 kişilik listede görürüz. Yeni Türkiye yeni güç hedef 2023 sloganı ile yola çıkıldı. Bu yolda partimize ve özellikle bizlere büyük sorumluluk düşüyor. Bizlerde adayların belirlenmesinin ardından çalışmalarımıza hız vererek başarı için çalışacağız” dedi.

‘DUA ALMAYA GELDİK’

AK Parti Bursa milletvekili Necmi İnce, İnegöl’ün ardından sırası ile Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Burada teşkilat mensuplarına kendisi ile ilgili sunum gerçekleştiren İnce, ‘hayırlı olsun’ temennileri ile oradan ayrılacak İznik’e geçti. İznik İlçe Başkanı Mahmut Hersek ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile görüşen İnce, yine kendisini anlatarak teşkilattan destek istedi. Son olarak Orhangazi’ye geçen İnce, burada da projelerini seçmene anlattı. Ziyaretlerinde teşkilat mensuplarına ‘Annemin çok sevdiğim bir sözü vardır. Dua almak herkese nasip olmaz der…” sözüyle  başlayan İnce, “Ben sizin duanızı almaya geldim. Listeye girsem de girmesem de partimde çalışmalarıma kaldığım yerden sizlerle omuz omuza devam edeceğim” dedi. Ayrıca İnce, ilçe başkanlarına fidan takdim etmeyi de unutmadı. 






İznik'te sevgi seli






Yenişehir'de coşkulu karşılama




Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0