banner101

İMSİAD’DAN İSTANBUL ÇIKARTMASI

BURSA – İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) bu yıl 41.si düzenlenen Turkeybuild İstanbul 2018 Yapı Fuarını ziyaret etti.

     İMSİAD’DAN İSTANBUL ÇIKARTMASI
 İnşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili yapılan önemli fuarları yerinde takip eden İMSİAD, ulusal ve uluslararası fuarlara yaptığı gezileri sürdürüyor. İMSİAD Yönetim Kurulu Mustafa Andıç ve beraberindeki heyet, Turkeybuild İstanbul 2018 Yapı Fuarını ziyaret ederek, inceleme ve temaslarda bulundu. İMSİAD üyesi iş adamları fuarda en son ürün, hizmet ve teknolojileri takip ederken yeni pazarlardaki yeni ihracat ve yatırım potansiyellerini de keşfetti. İMSİAD üyesi Efendioğlu Mermer’in stantını da ziyaret eden heyet, iyi dileklerini iletti.

Fuarda açılan stantlara yakın ilgi gösteren İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, verimli bir fuar geçirdiklerini dile getirerek, fuar gezisine katılan tüm üyelere teşekkür etti. Andıç, “Bu tür gezilerle, hem sektörümüzdeki teknolojik gelişmeleri görme fırsatı buluyoruz, hem de üyelerimizin ilgi alanındaki konular hakkında bilgi sahipleriyle birebir görüşme fırsatı yakalıyoruz. İMSİAD olarak bu tarz gezilere devam edeceğiz” dedi.

 “YABANCI YATIRIMCILARIN İLGİSİNİ BURSA’YA ÇEKMEK İSTİYORUZ”

Andıç sözlerine şöyle devam etti, “Fuarın oldukça yüksek ilgi gördüğünü gözlemledik. Özellikle yabancı yatırımcıların ilgisi bizleri de heyecanlandırdı. Bu ilgiyi Bursa’da da görmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.”

İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİNE İMZA ATTILAR

Sergilenen binlerce yapı ve dekorasyon malzemelerini inceleyen ve birçok ikili iş görüşmelerine imza atan Bursalı müteahhit ve sanayiciler, firma sahipleri ile birebir iletişime geçerken sektörün lider firmaları ve profesyonelleri ile de temas kurma şansı yakaladı. 41. Yapı Fuarı’ndan memnuniyetle ayrıldıklarını ifade eden İMSİAD üyesi iş adamları, İMSİAD, fuarcılık konusunda son yıllarda Bursa’da önemli işler yaptığını vurgulayarak ulusal ve uluslararası fuarları takip etmeye devam edeceklerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0