banner101

İMO ÇALIŞMA GRUBU SEÇİM OFİSİNİ AÇTI…

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Çalışma Grubu, İMO Bursa Şubesi’nin 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak Genel Kurulu ve Seçimleri öncesinde çalışmalarını daha koordineli sürdürmek için seçim ofisini Nilüfer’de açtı.

 İMO ÇALIŞMA GRUBU SEÇİM OFİSİNİ AÇTI…
 Önceki günlerde geniş bir katılımla düzenlenen basın toplantısında İMO’nun 16. Dönemi Başkanlığına Çalışma Grubu adına adaylığını açıklayan Mehmet Albayrak, ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarını sürdüreceği seçim ofisini kalabalık bir katılımla açtı.

Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen Çalışma Grubu’nun eski ve yeni üyelerinin, İMO Bursa Şubesi’nin geçmiş dönem başkanları ve yöneticilerinin, inşaat mühendisi meclis üyelerinin ve özellikle genç inşaat mühendislerinin katılım gösterdiği açılış töreninde konuşan İMO Bursa Şubesi Çalışma Grubu Başkan Adayı Mehmet Albayrak, katılan herkese teşekkür etti.

Çalışma Grubu olarak 1994 yılından bu yana İMO yönetimlerinde yer aldıklarını ifade eden Albayrak, “1994 yılından bu yana Çalışma Grubu olarak İMO Bursa seçimleri için hazırlıklarımızı sürdürmek için seçim ofislerimizi açtık. Bugün de bu geleneği sürdürüyoruz. Bayrağımızın onuru, ülkemizin bölünmez bütünlüğü konusunda tavizsiz olarak inşaat mühendisi ortak paydasında her kesimden meslektaşımızın bir araya gelerek oluşturduğu Çalışma Grubumuzun seçim çalışmalarını ekip arkadaşlarımızla birlikte 17 Şubat’a kadar buradan yürüteceğiz” dedi.

“HERKES OYUNU KULLANMALI”

Her kesime ulaşmak istediklerini ifade eden Albayrak, “Bursa Şube geçtiğimiz dönemlerden bu yana her zaman seçimlere en çok katılım sağlayan şehirlerin başında gelmiştir. Bu katılım oranında Çalışma Grubu’nun çok büyük payı var. Son yıllarda bu katılım oranında biraz düşüş oldu. Bizler hangi seçim olursa olsun insanlarımızın demokratik hakkını kullanmaları için sandık başına gitmelerini istiyoruz. Bizler de hem seçime katılımı yükseltmek için hem de projelerimizi ve hedeflerimizi daha geniş kitleye anlatmak için ofisimizi açtık. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

İMO Çalışma Grubu; Nilüfer ilçesindeki Odunluk Mahallesi, Akpınar Caddesi, Zorlu İş Merkezi adresinde yer alan seçim ofisinde seçimler boyunca çalışmalarını sürdürecek.


Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0