banner102

İMO BURSA ÇALIŞMA GRUBU’NUN BAŞKAN ADAYI: MEHMET ALBAYRAK

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Çalışma Grubu, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak Genel Kurulu ve Seçimleri öncesinde başkan adayını, düzenlediği geniş katılımlı basın lansmanında açıkladı.

İMO BURSA ÇALIŞMA GRUBU’NUN BAŞKAN ADAYI: MEHMET ALBAYRAK

Çalışma Grubu’nun eski ve yeni üyelerinin, İMO Bursa Şubesi’nin geçmiş dönem başkanları ve yöneticilerinin, inşaat mühendisi meclis üyelerinin, yeni mezun olup mesleğe adım atmış gençlerin ve tecrübeli inşaat mühendislerinin yer aldığı geniş katılımlı toplantı, Crowne Plaza’da gerçekleştirildi. Toplantıya ayrıca İMO Bursa’nın hinterlandında yer alan il ve ilçelerden de birçok temsilci katıldı.

Toplantıda adaylığını açıklayan İMO Bursa Şubesi Çalışma Grubu Başkan Adayı Mehmet Albayrak, “Çalışma gurubu ortaya koyduğu misyon ve vizyonla hiç şüphesiz ki ülkemizde diğer şubelerimiz nezdinde; hatta farklı meslek grupları tarafından da model olarak örnek alınan güçlü bir gruptur. Bizler siyaset kurumlarına eşit uzaklıkta değil, eşit yakınlıkta durarak, teknik anlamda her türlü desteği vererek ve yön göstererek çalışmaktayız. Bu çerçevede iki yıldan beri büyük bir gururla yürütmekte olduğum İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi başkanlığına içinden yetiştiğim Çalışma Grubu adına önümüzdeki dönem için de adayım” dedi.

“ÇALIŞMA GRUBU BİR OKULDUR”

Çalışma Grubu’nun İMO Bursa Şubesi’nin bugünlere gelmesinde çok payı olduğuna işaret eden Albayrak, “Çalışma grubumuz 1994 yılından beri odamız yönetimlerinde görev yapmaktadır. Bayrağımızın onuru, ülkemizin bölünmez bütünlüğü konusunda tavizsiz olarak inşaat mühendisi ortak paydasında her kesimden meslektaşımızın bir araya gelerek oluşturduğu çalışma grubu yönetimde bulunduğu yıllardan beri, meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmesinin yanında kişisel gelişimlerine de çok büyük katkılar koyarak Bursa'mızın yönetiminde söz sahibi olan pek çok yapılanmada yer almalarına da olanak sağlamıştır. Bu grubun mutfağında yetişen meslektaşlarımız kentimizin yönetimi noktasında gerek siyaset kurumlarında gerekse yerel yönetimlerde söz sahibi olmuş;  milletvekili, belediye başkanı ve meclis üyesi olarak kentimize ve ülkemize hizmet etmişlerdir. Bu açıdan bakıldığında çalışma grubu adeta bir okul hüviyetindedir” diye konuştu.

“HER ZAMAN GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZIN YANINDA OLDUK”

Yönetimde yer aldıkları iki yıl süresince önemli işler yaptıklarının altını çizen Albayrak şöyle devam etti: “Ülkemizin içerisinde bulunduğu coğrafyada yaşananlar dolayısı ile ülkemizde ve şehrimizde oluşan belirsizliklerden dolayı her sektör gibi bizim sektörümüz de etkilendi. Bunun yansıması da meslektaşlarımızın çalışma hayatlarında önemli ölçüde hissedildi; durumdan en çok da yeni mezun olan meslektaşlarımız etkilendi. Bizler bu süreçte en çok da yeni mezun üyelerimizi meslek hayatlarının başlangıçlarında yalnız bırakmayıp bu belirsizlik ortamında onlara meslek odalarının yanlarında olduğunu hissettirmeye çalıştık. Bu bağlamda odamızda gençlerimize bireysel gelişimleri için birçok kurs ve seminer etkinlikleri yaptık.”

“MESLEKTAŞLARIMIZIN YANINDA, MESLEKTAŞLARIMIZLA YAN YANA”

“Bundan sonra da hedefimiz meslektaşlarımızın yanında, meslektaşlarımızla yan yana, şehrimize ve vatanımıza hizmet etmektir” diyen Albayrak sözlerini şöyle noktaladı: “Bursa'mızın hepimizin bildiği artık kemikleşen trafik sorunu, kentsel dönüşüm çalışmaları, çevre kirliliği gibi şehrimizde yapılan veya yapılmaya çalışılan doğru veya yanlış her konuda her platformda odamızın ilgili komisyonlarının teknik destekleri ile tüm bilgi ve teknik birikimlerimizi aktarmaya; şehrimizin yönetimine katkı koymaya çalıştık. Bu yolda yanımızda olan ve desteklerini hiç eksik etmeyen çalışma grubun eskimeyen başkanları ve eskimeyen yöneticilerine, saygıdeğer il ve ilçe temsilcilerimize, bütün meslektaşlarımıza ve sesimizi duyurmamıza her zaman destek olan saygıdeğer basın mensuplarımıza şahsım ve çalışma grubum adına çok teşekkür ediyorum.”

 

 


Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 14:09

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0