banner101

İLÇE MÜDÜRÜ AKIN’A NEZAKET ZİYARETİ

Özel Osmangazi Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları, Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Akın'ı makamında ziyaret etti.

 İLÇE MÜDÜRÜ AKIN’A NEZAKET ZİYARETİ
 Yıl içerisindeki çeşitli ulusal ve uluslararası müsabakalarda çeşitli kategorilerde başarı elde Özel Osmangazi Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Kickboks Sporcuları, Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Akın'ı makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Ömür Çolpan ve Milli Takım Antrenörü Ekrem Kesgin’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan ve sporcuları tebrik eden Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Akın, öğrencilere “İyi yaptığınız işte en iyisi olmak için gayret edin. Israr edeceksiniz, işin başındasınız, yılmayacaksınız” diye öğütte bulundu.

Çocukların, hangi branşta olursa olsun sporla uğraşması gerektiğine dikkat çeken Okul Müdürü Ömür Çolpan ise, sporun, bireyde disiplini sağladığını ve kötü alışkanlar edinilmesinin önüne geçtiğini söyledi. Meslek ile birlikte sporun yürütülmesi gerektiğine işaret eden Çolpan, sporun ayrıca karaktere kazanım sağladığını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0