İl Başkanı Torun , Eğitim Gördüğü Okulları Ziyaret Etti

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, eğitim gördüğü okulları ziyaret edip, öğrencilik günlerini yad etti.

İl Başkanı Torun , Eğitim Gördüğü Okulları Ziyaret Etti
banner98
 AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, eğitim gördüğü okulları ziyaret edip, öğrencilik günlerini yad etti. 
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Başkan Yardımcısı Necati Polat ile birlikte çocukluk ve gençlik yıllarına uzanan nostaljik bir tura çıktı. Yeşilova Mahallesi’ndeki Sönmez İlkokulu’nu ziyaret eden Torun, 3. ve 4’üncü sınıfında eğitim gördüğü okulda minik öğrencilerle buluştu ve okul yöneticileriyle sohbet etti.
Okul Müdürü Cahit Özdemir ve diğer yöneticilerle görüşen AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, bu görüşmenin ardından okuduğu sınıfa girip küçük öğrencilerle sohbete koyuldu. Öğrencilere ileride hangi mesleği yapmak istediklerini soran Torun, kendisini tanıtıp, “Ben de bu okulda okudum. Şimdi avukatlık yapıyorum” dedi.
Torun, daha sonra başarı dilediği küçük öğrenciler ve okul yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
AK Parti Bursa İl Başkanı’nın ikinci durağı ise Cumhuriyet Lisesi oldu. Ortaokulun son sınıfı ile Lise 1’inci sınıfın ilk yarısında eğitim gördüğü okulda önce Okul Müdürü İsmet Üçüncü ile bir araya gelen Cemalettin Torun, ardından eğitim gördüğü sınıfa gidip genç öğrencilerle sohbet etti. Cumhuriyet Lisesi’nin Bursa’nın en önemli eğitim kurumları arasında olduğuna dikkat çeken Torun’a Okul Müdürü İsmet Üçüncü tarafından kendisine ait öğrenci kayıt kütüğü, aldığı notları gösteren belge ve okulun arması hediye edildi.
(MŞ)
Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0