banner101

İHH'den Suriye'ye Bir Tır Un

Mustafakemalpaşa'da İHH tarafından Suriye’ye insani yardım gönderildi.

İHH'den Suriye'ye Bir Tır Un
 Ramazan ayında Mustafakemalpaşa’da faaliyetlerine başlayan İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Temsilciliği, savaş felaketinin kış aylarında da sürdüğü Suriye’deki insanlık dramına sessiz kalmadı. Gönüllülerin yardımıyla hazırlanan 25 tonluk 1 TIR un, Adnan Menderes Meydanı’ndan dualarla uğurlandı.
2014 yılında Bursa’dan 140. yardım TIR’ının dualarla yola çıktığı törende konuşan
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İHH’nın gönüllülük hareketinin dünyayı kuşattığını söyledi.
Kurtulan, “Kadim medeniyetimiz bizlere zulme uğramış herkese kimliği sorulmaksızın el uzatılmasını öğütlüyor. İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntılar, savaşlar hepimize büyük bir üzüntü yaşatıyor. Milletçe bu felaketlerin sona ermesini istiyor ve buna inanıyoruz. Gönüllerimizin bir olduğu kardeşlerimizle aramızda bir hayır ve insanlık köprüsü kurulmasını sağlayan İHH ekibine ve gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.
İHH gönüllüsü Yakup Uzun, hayırsever vatandaşlara teşekkür ederken, önümüzdeki günlerde de yardımların süreceğini belirtti. Uzun, “Aralığın ilk haftasında bu kez giyim ve gıda maddelerinin bulunacağı yeni bir yardım TIR’ını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu iyilik kervanına destek vermek isteyenler İHH Temsilciliği’ne başvurabilir” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0