banner102

İBRAHİM BURKAY’DAN BAŞKAN SALMAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BTSO Başkanı İbrahim Burkay,AK Parti İl Başkanı olarak görevine başlayan Ayhan Salman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İBRAHİM BURKAY’DAN BAŞKAN SALMAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Burkay, Başkan Salman’a yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılar diledi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Salman, tüm ekonomik potansiyelleri ile Türkiye’nin en gözde illerinden birinde zor bir görevi üstlendiklerini söyledi.

Başkan Salman, Bursa’nın üretken, çalışkan insanları, doğal ve tarihi zenginlikleri ve sanayiye, üreticiye verdiği kıymetle her geçen gün değerine değer kattığını belirterek, BTSO’nun Bursa’nın gelişimine ve Bursalı sanayicilerin, şehrin potansiyellerinin doğru kullanımına, dünyaya tanıtımına olan katkıya vurgu yaptı.

Ayhan Salman, Bursa’ya değer katan tüm kurum ve kuruluşlar ile ortak akıl yoluyla hareket edeceklerini belirtti.Şehri geleceğe taşıyacak her fikrin, her proje ve hizmetin destekçisi olacaklarının altını çizen Salman, “Bu konuda kurumlarımıza gereken desteği vereceğiz. Allah’ın izniyle güzel Bursamız için taş üstüne taş koymaya geldik. Bu manada elimizden gelen her türlü işbirliğine açık olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0