banner101

Hodri Meydan dedik Karşımıza Çıkamadılar!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, su ve ulaşımda fiyatları nasıl yarıya indireceği konusunda yaptığı halkın önünde tartışma çağrısına Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’den cevap gelmediğini belirterek, “Hodri meydan dedik, ama hemşehrilerimize verdiğimiz söze ‘boş vaat’ diyenler karşımıza çıkamadılar” dedi.

Hodri Meydan dedik Karşımıza Çıkamadılar!
Seçim çalışmalarının son turlarını sürdüren Necati Şahin, CHP İl Başkanı Metin Çelik ile birlikte Güneştepe, İstiklal ve Adalet mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisini sıcak bir şekilde karşılayan vatandaşları dinleyen Şahin, su ve ulaşım fiyatlarındaki indirim için artık az bir zaman kaldığını söyledi. Bursalı hemşehrilerine yerine getiremeyeceği hiçbir söz vermediğini belirten Şahin, “Bizim vatandaşımızın bütçesini rahatlatacak olan bu sözümüz için ‘boş vaat’ diyenleri halkın huzurunda açık tartışmaya çağırdık, ama gelemediler” dedi.
Bursalılar’a verdiği her sözünün arkasında olduğunu ve göreve geldiğinde ilk işinin su ve toplu ulaşımda fiyatları yarıya indirmek olacağını yineleyen CHP Büyükşehir adayı Necati Şahin, Türkiye’nin en pahalı suyunun Bursa’da içildiğini, en pahalı toplu ulaşım hizmetinin verildiğini söyledi.
Güneştepe Mahallesi'nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Necati Şahin, burada daha çok kentsel dönüşüme ilişkin sorularla karşılaştı. Bursa’da yapılan kentsel dönüşümün hak sahibi vatandaşların görüşleri alınmadan gerçekleştirildiğine dikkat çeken Necati Şahin, “Biz, mahalle kültürünü, sokak kültürünü bozmadan, sizi göçe zorlamadan yumuşak bir kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz” dedi.
Kentsel dönüşüm yapılacak yerlerde yaşam kalitesini yükselteceklerini belirten Şahin, şunları söyledi:
“Yumuşak bir kentsel dönüşümle bu değerli bölgelerimizin hakkını vererek revize etmeyi düşünüyoruz. Sizlerin bilgisi dahilinde malınızı mülkünüzü değerli hale getirecek bir yönetim göreceksiniz. Size rağmen hiçbir şey yapmayacağız. Bölge sakinlerinin düşüncelerini göz ardı eden hiçbir kentsel dönüşüm başarılı olamaz. Bunun örneklerini Kamberler 'de ve Doğanbey'de görüyoruz. Buralardaki insanları mutsuz. Kentsel dönüşüm dediğimiz kavram, insan refahını arttırmayı hedefliyor”.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0