"Her Şeyi Bursaspor İçin Yapıyorum"

Bursaspor altyapısından yetişen, Bandırmaspor’da kiralık olarak şampiyonluk mücadelesi veren genç oyuncu Furkan Soyalp, katıldığı Spor Toto 2. Lig Karması ve gelecekteki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

banner98
 Türkiye’nin en iyi altyapılarından birine sahip olan Bursaspor’un son gururu da 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Soyalp oldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından alt liglerdeki yetenekli oyuncuları keşfetmek adına oluşturulan Spor Toto 2. Lig Karması kampına davet edilen Soyalp, Bursaspor’dan sonraki yaşamı ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Kamp gününde yaptıkları hazırlık maçında 1 gol, 1 asist kaydeden genç oyuncu, Bursaspor’da forma giyemediği için Bandırmaspor’a kiralık olarak gitmeyi seçtiğini belirtti. “Bursaspor’u terk etmedim” diyen Soyalp, “Şu an Bandırmaspor’da şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Burada edindiğim ve edineceğim tecrübelerle Bursaspor’a döneceğim günü bekliyorum. Bursaspor benim hayallerini kurduğum bir takım. Ki hala o takımın oyuncusuyum” dedi.

“BU SERÜVEN BANA ÇOK ŞEY KATIYOR”

Daha önce Genç Milli Takımlar’da çok kez forma giydiğini dile getiren genç orta saha oyuncusu Soyalp, “Burada durum biraz daha farklı. Herkes kendisini göstermek ve ön plana çıkmak için canını dişine takıyor. Ben de bunu yapıyorum. Umarım orada Bursaspor’u ve Bandırmaspor’u en iyi şekilde temsil etmeyi başarmışımdır. Altyapısına girdiğim günden beri takımımın iyiliğini düşünüyorum. Daha da faydalı olabilmek adına Bandırmaspor’da lig tecrübesi kazanmak için forma giyiyorum. Burada şampiyonluk yaşayıp Bursaspor’da forma giyebilmek için her zaman en iyisini yapacağım” şeklinde konuştu.

"ALINMASINLAR AMA BATALLA GİBİSİ YOK”

Örnek aldığı oyuncunun sorulması üzerine genç oyuncu tereddüt etmeden aynı mevkiyi paylaştığı Pablo Martin Batalla’nın ismini verdi. Pablo ile birlikte 2 yıl oynama şansı bulduğunu dile getiren Furkan Soyalp, “O bir idol. Takımın ağabeyiydi. Kişiliği olsun, futbol yaşantısı olsun, aile hayatı olsun, en çok örnek aldığım kişiydi. Antrenmanlardan sonra bizi yemeğe götürür anlattığı şeylerle, gösterdikleriyle, öğrettikleriyle bize tam anlamıyla ağabeylik yapardı. Umarım onu tekrar görme şansım olur” ifadelerini kullandı.

“AİLEM BENİM EN BÜYÜK DESTEĞİM”

Bugüne kadar yaptığı işlerde ailesinin her zaman yanında olduğunu söyleyen Furkan, ”Altyapıya katılmadan öncesi de dahil olmak üzere bugüne kadar ailem bana en büyük desteği verdi. Oynadığım tüm maçları canlı olarak tribünden takip edip beni desteklediler. Milli formayı giymem eminim onları onurlandırıyordur. Bursaspor’a döndükten sonra bana verecekleri destekle çok daha büyük işlere imza atacağımdan eminim” sözlerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0