Hasanağa 8.enginar festivaline hazırlanıyor

Dünyanın en kaliteli enginarlarının yetiştirildiği Bursa'nın Nilüfer İlçesi Hasanağa Beldesi, 24 Mayıs Pazar günü 8. Enginar Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Hasanağa 8.enginar festivaline hazırlanıyor
banner98
 Nilüfer Belediyesi tarafından Hasanağa Mahallesi’nde düzenlenen ve bu yıl sekizincisi yapılacak olan Enginar Festivali yine büyük coşkuya sahne olacak.
24 Mayıs Pazar günü Hasanağa Futbol Sahası’nda gerçekleştirilecek olan festivalde, “En iyi Enginar Yetiştiriciliği” ve “En Leziz Enginar Yemeği” yarışmaları düzenlenecek. Festival alanında kurulacak olan yemek atölyesinde, Ünlü Yemek Şefi Yunus Emre Akkor da geçmişten günümüze enginar yemekleri hazırlayacak.
Nilüfer Halk Dansları Topluluğu, Hasanağa İlköğretim Okulu Halk Dansları Topluluğu, Nilüfer Belediyesi Liselerarası Müzik Yarışması Finalist Okulunun gösterisi ve Nilüfer Roman Orkestrası’nın da renk katacağı festivalde, kadınlar en leziz enginar yemeği yapmak için hünerlerini sergileyecekler.
Ödül töreninin ardından sahne alacak olan ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatacak.
Festivale katılmak isteyenler için Nilüfer Kent Konseyi, Küçük Sanayi Metro İsyasyonu yanı ve Hasanağa TOKİ’den saat 12.30’da servis kaldırılacaktır.
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0