GÜRSU’DA YOL KASİSLERİ YENİLENİYOR

Gürsu’da trafikle ilgili çalışmalar kapsamında kasisler boyanıyor. Gürsu Belediyesi Zabıta MüdürlüğüTrafik Birimi’nce yapılan çalışmalar kapsamında, yollarda bulunan kasisler boyanarak bakımdan geçirilmekte.

GÜRSU’DA YOL KASİSLERİ YENİLENİYOR
banner98

                Okullar, kamu kurumları, camiler v.b. halkın yoğun olarak kullandığı binaların çevrelerinde bulunan cadde ve sokaklardaki, boyaları solmuş kasisler boyanarak işlevselliği arttırılmakta.

                Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Araç sürücülerinin daha dikkatli araç kullanmalarını sağlayan kasisler, hemşehrilerimizin can güvenliğinin korunması açısından büyük önem taşımakta. Halkımızın yoğun olarak kullandığı binaların çevreleri başta olmak üzere, ihtiyaç olduğu tespit edilen noktalarda oluşturulan kasisler boyanarak daha görünür kılınmakta. Yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda araçların daha dikkatli ve yavaş hareket etmesini sağlayan kasisler, özellikle okul çıkışlarında çocuklarımızın can sağlığının korunmasında büyük önem taşımakta. ” dedi.

                Ana arterlerde de,Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Gürsugenelindeki kasislerin boyanması çalışmaları devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0