Gürsu Esnafı Takımına Sahip Çıkıyor

Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi, Gürsu Belediyespor’u kahvaltıda ağırladı.

Gürsu Esnafı Takımına Sahip Çıkıyor
banner98
 Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Odası lokalindeki kahvaltıya Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın yanı sıra Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Gürsu Belediye Meclis üyeleri, Gürsu Belediyespor Kulübü Başkanı Fuat Ermiş, Gürsu Belediyespor futbolcuları ve hocaları da katıldı. Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Orhan, “Gürsu Belediyespor’un kurucusu bir babanın evladı olarak, Gürsu Belediyespor’da 19 yıl yöneticilik, 3 yıl başkanlık yaptım. Gürsu her geçen gün değişiyor ve gelişiyor. Belediyespor da son yılların en başarılı sezonunu bizlere yaşatıyor. Bu başarıyı görmezden gelmek mümkün değil. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu kahvaltıda şunu tekrar belirtmek istiyoruz. Gürsu esnafı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın arkasındayız. Bize düşen her göreve hazırız. İnanıyoruz ki, bu kadro önümüzdeki sezon BAL Ligi’nde de Gürsu’muzun göğsünü kabartacaktır” dedi.
Esnaf Odası’nın davetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediyespor Kulübü Başkanı Fuat Ermiş ise, “Futbol sadece sahada oynayan takım işi değildir. Sporcular, taraftar, hocalar, yöneticiler, halk genel bir takımdır. Sezon boyunca taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Gürsu esnafımızın desteğini de yanımızda hissettik. Bugün BAL Ligi Play-Off’unu garantiledik. Ben sporcularımız adına söz veriyorum. İnşaallah bu sezon hem şampiyonluğu, hem BAL Ligi sevincini Gürsu’muza yaşatacağız” diye konuştu. 

“HERŞEY İNANMAKLA BAŞLAR”

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ise, “Gürsu’muz her alanda markalaşıyor. Artık sporda da markalaşma vakti. Gürsu Belediyespor’umuz bu sezon takdire şayan bir başarı tablosu ortaya koydu. Uzun bir aradan sonra şampiyonluk ve BAL Ligi heyecanını inşallah bu sezon yaşayacağız. Ben bütün ekibimize güveniyorum. Sporcularımız, hocalarımız gereken gayreti sarf ettiler. Bu bir inanç meselesi. İnandığın işi başarırsın. Sporcularımız, hocalarımız bu başarıyı hayal edip koştular. Gürsu esnafımız inandı. Taraftarımız inandı, her maçta takımına destek oldu. Kulüp yönetimimiz de bu başarıyı aylar öncesinden hayal ettiler, inandılar, çalıştılar. Ben yönetim adına Gürsu Belediyespor Kulübü Başkanımız Fuat Ermiş kardeşime de teşekkür ediyorum. Şampiyonluk ve Bal Ligi için az bir yol kaldı. Gürsu halkımız bu coşkuyu, mutluluğu hak ediyor” dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0