Gürsu Belediyesi'nden Şefkat Mağazası

Gürsu Belediyesi’nce ihtiyaç sahibi aileler için “Şefkat Mağazası” açılıyor.

Gürsu Belediyesi'nden Şefkat Mağazası
banner98
Gürsu Belediyesi’nce ihtiyaç sahibi aileler için “Şefkat Mağazası” açılıyor.
Yardıma ihtiyaç duyan ailelerin ihtiyaçlarını tek merkezden gidermelerini sağlamak maksadıyla Gürsu Belediyesi tarafından “Şefkat Mağazası” açılacak. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan Şefkat Mağazası’nda, gıda, giyim ve ev eşyaları olmak üzere üç bölüm yer alacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, kendilerine verilecek kartla mağazadan ihtiyaçlarını karşılayabilecek.
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kendilerini yalnız ve çaresiz hissetmemelerini istiyoruz. Yaptığımız yardımlarla onların yanında oluyoruz. Esas olanın balık tutmayı öğretmek.

İşkur Temsilciliğimiz bünyesinde iş bulma imkanı, Kosgeb iş birliğiyle uygulamalı girişimcilik eğitimleri ve çeşitli dönemlerde meslek edindirmeye yönelik kurslar düzenleyerek ihtiyacı olan vatandaşlarımızın gelir sahibi olmasına çalışıyoruz. İnşallah ağustos ayında hizmete girecek olan Şefkat Mağazası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olacağız. Hayırsever işadamlarımızın desteği ile mağazamızın daha da zenginleşmesini sağlayacağız“ dedi.
Bu arada belediye tarafından ramazanda bin 500 erzak paketi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0