Güçlü Devlet, Güçlü Millet, Güçlü Ordu

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan, Bahar Kalkanı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere manevi destek geldi.

Güçlü Devlet, Güçlü Millet, Güçlü Ordu
banner98

Türkiye-Suriye arasında sınır güvenliğini sağlamak, terörist unsurlarla mücadele etmek ve İdlib’te Suriye rejim güçlerinin katliamlarına son vermek amacıyla gerçekleştirilen Bahar Kalkanı Harekatı’na katılan kahramanlara manevi destek için vatandaşlar sabah namazında camilere koştu. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak tüm camilerde sabah namazında kahraman Mehmetçiğe destek amacıyla okunan Fetih Suresi ve duaya, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da katıldı. Şükraniye Sarı Cami’de sabah namazını eda eden ve dualarla kahramanlara destek olan Başkan Oktay Yılmaz, namazın ardından cemaatle sohbet etti. Şükraniye Sarı Cami’de gerçekleştirilen buluşmaya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Akkaya, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Belediye Meclis Üyeleri, belediye bürokratları, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET, GÜÇLÜ ORDU

Mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası olan Türk Ordusu’nun, insanlık dramlarının yaşandığı Suriye’de masumların yardımına koşarken uğradığı saldırıya misli ile karşılık verildiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Daha önce Fırat Kalkanı, Barış Pınarı harekatlarıyla ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak ve Suriye’nin kuzeyinde masum sivilleri kalkan olarak kullanarak oluşturulmak istenen terör koridorunu önlemek için operasyonlar gerçekleştiren ordumuz, iman dolu mücadelesiyle hain planları bozmuştur. Bunun yanında kendi vatandaşlarına yönelik acımasızca tutum izleyen Suriye rejim güçlerine karşı İdlib’te mazlumların yanında olan askerlerimiz, maalesef saldırıya uğrayarak şehadete yürümüştür. Güçlü devlet, güçlü millet, güçlü ordu geleneğinden gelen bir ülke olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde anında reaksiyon veren silahlı kuvvetlerimiz, gereken cevabı misliyle vermiştir” dedi.

‘SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH’TAN’

Gerçekleştirilen Bahar Kalkanı Harekatı’na katılan askerler için dualarla manevi desteklerini ilettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “1 Mart itibariyle Suriye rejimine verilen geri çekilme süresinin dolmasıyla da kahraman ordumuz, ‘sefer bizden, zafer Allah’tan’ diyerek Bahar Kalkanı Harekatı’na başlamıştır. Bizler de evlatlarımızın zafere erişmesi, başarılı olması, ayaklarına taş değmemesi ve en önemlisi en kısa sürede sağ salim sevdiklerine kavuşmaları için, sabah namazında ülkemizdeki tüm camilerde Fetih Suresi okuduk, dualarımızla Mehmetçiklerimize manevi desteğimizi ilettik. Rabbim ordumuzu muzaffer kılsın, tüm vatan evlatlarını bizlere bağışlasın” diye konuştu.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0