banner102

Gönüllü itfaiye istasyonu sayısı 66’ya yükseldi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin muhtemel yangınlara anında müdahale için ilçelerde kurduğu istasyonlara yenileri eklendi. Son istasyonlarla birlikte gönüllü müdahale birimlerinin 66’ya yükseldiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gönüllü itfaiyecilik sisteminin teşkilata güç kazandırdığını, hizmet verimliliğini artırdığını söyledi.

Gönüllü itfaiye istasyonu sayısı 66’ya yükseldi
 Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan gönüllü itfaiye istasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu. Mahalle meydanındaki itfaiye istasyonu önünde yapılan törene, çok sayıda vatandaş katıldı. İtfaiyeciliğin dakikalar içerisinde yerine getirilmesi gereken bir meslek olduğunu kaydeden Başkan Recep Altepe, nüfusu binin üzerinde olan mahallelere getirdikleri hizmeti Orhangazi Narlıca ve 16 noktaya daha taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Narlıca Meydanı’nda kurulan gönüllü itfaiye istasyonunun bağlı noktalarıyla birlikte hayırlı olması dileğinde bulunan Recep Altepe, “Gönüllü itfaiyecilik teşkilatımıza güç kazandırmış, hizmet verimliliğini artırmıştır. Bu anlamda bugün 17 birimimizi daha hizmete alıyoruz. Can malın yongasıdır. Muhtemel yangınlara anında müdahale etmek gerekiyor ki can ve mal kaybı yaşanmasın. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ilçede irili ufaklı birçok projenin hayata geçtiğini, Bursa-İstanbul yolu üzerinde yer alan ilçenin İznik Gölü’yle birlikte cazibe merkezi haline dönüşeceğini ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0