banner102

GÖLYAKA’NIN TÜM İHTİYAÇLARINI GİDERECEĞİZ

Orhangazi Belediyesi’nin Mahalle meclisleri devam ediyor. Gölyaka Mahalle meclisinde Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri ile birlikte katılarak burada mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

GÖLYAKA’NIN TÜM İHTİYAÇLARINI GİDERECEĞİZ

Mahalle meclisinde ilk konuşan Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a mahalleye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, bugüne kadar mahallemizde bir çok çalışma yapıldı. Ne zaman mahalle olarak belediyeye müracaatımız olsa en hızlı şekilde sorunlarımız çözüldü. Bu yüzden mahalle sakinlerimiz adına başkan Çağlayan’a teşekkür ediyorum dedi. Daha sonra konuşan Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Ak Parti iktidarı olarak Orhangazi’nin her köşesine hizmet götürme gayreti içinde olduklarını, hem belediyemiz, hem Büyükşehir Belediyemiz hem de kamu yatırımları olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada mahallelerimizin sorunlarının çözümü için sürekli mesai harcayan başkanımız Neşet Çağlayan’a sizler adına teşekkür ediyorum dedi.

GÖLYAKA’NIN TÜM İHTİYAÇLARINI GİDERECEĞİZ

Daha sonra değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gölyaka Mahallesi’nin Orhangazi ile iç içe geçmiş bir mahalle. Mekansal uzaklığı olsa da taşıdığı önem açısından bizim için de son derece önemli. Gölyaka mahallesi, Orhangazi’nin dışa yansıyan en önemli yüzlerinden birisi. Gölyaka’daki eksiklikler de hizmetler de dışarıya yansıyor. Süreç içinde sürekli istişareler neticesinde öncelik arzeden bir çok çalışmayı hayata geçirdik. Hemen hemen mahallemizde parke taşı ihtiyacı kalmayacak bir hale geldik. Parke taşı döşenmeyen hiçbir sokak kalmadı seviyesine geldik. Gölyaka için önemli bir ihtiyaç olan sulama sisteminde de sona geldik. Tevzi hatlarının yapılması ile birlikte sulama mevsimi ile birlikte artık burada yeni sulama sistemi de devreye girmiş olacak. Güney Yaka Sulama Projesi de tamamlandı. Belediye olarak işletme hakkını da bizler aldık. Yeni dönem sulama mevsimi ile birlikte artık bu sulama projesinden çiftçilerimiz tam manası ile istifade edilmiş olacak dedi. Başkan Çağlayan Gölyaka merkezdeki Muhtarlık binasının yenilenmesinin söz konusu olduğunu belirterek, ancak yenileme yapmak yerine yıkıp yerine en az 2 katlı yeni modern bir bina yapmayı planlıyoruz. Bu çalışmamızı da bu yıl içinde gerçekleştirmiş olacağız. Alt katı muhtarlık ve üst katı bayanların kullanımı için kurs merkezi olarak planlanabilir dedi.

GÖL YOLU YENİLENECEK

Başkan Çağlayan, Pompa istasyonu ile Gölyaka arasında kalan bölümde yolun genişletilerek sıcak asfaltla kaplanması bu yıl ki programımızda da var diye konuşarak, yeni yol Gölyakamıza da değer katacak. Tarımsal hizmet noktasında, tanker dolum istasyonu yapılması, arazi yollarının düzeltilmesi de planlanan çalışması yapılacak. Arazi yollarımızın gelecekte tamamının satıh asfalta dönüştürülmesini planlıyoruz dedi. Başkan Çağlayan Caminin eskiyen minaresinin yıkımını gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni minare imalatı çelikten yapılıyor. Yakında yeni minaremizi de montajını yapmış olacağız. Camimize bir çevre düzenlemesi ve çocuk parkının elden geçirilip yenilenmesi de bu yılın planlamasında var dedi. Başkan Çağlayan Gölyaka’da artık sosyal projelerin hayata geçirileceğini ve yepyeni bir Gölyaka inşa etmek için durmadan çalışacaklarını belirterek sözlerini tamamladı. Başkan Çağlayan daha sonra Gölyaka Mahallesi sakinlerinden gelen soru ve talepleri yanıtladı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 12:39

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0