GESİAD’DAN NETWORK HAMLESİ

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD), üyeler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla hayata geçirdiği ‘Network’ Toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

GESİAD’DAN NETWORK HAMLESİ
banner98
 Almira Hotel’de üçüncüsü gerçekleştirilen network toplantısıyla yeni işbirliklerinin doğduğunu ifade eden GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral, mevcut durumdan oldukça memnun olduklarını söyledi.

GESİAD’ın Bursa’nın en eski SİAD’larından biri olduğunu da hatırlatan Demiral, bu özelliği sebebiyle GESİAD’ın her zaman üyelerine fayda sağlayan bir kuruluş olma amacı güttüğünü dile getirdi. Network toplantılarını üyeler arasındaki ticari işbirliklerinin gelişmesi amacıyla düzenlediklerini ifade eden Başkan Kerim Demiral, “GESİAD olarak üyelerimiz arasında temeli sağlam, güvenilir ve profesyonel iş ilişkileri kurmak amacıyla hayata geçirdiğimiz network toplantılarımızın üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar toplantılarımız vasıtasıyla ciddi işbirliklerinin oluşması bizi fazlasıyla mutlu etti. Daha da olumlu neticeler çıkacağını öngörüyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan GESİAD’ın üçüncü network toplantısına; Dernek Üyeleri Ersin Yazıcı, Mehmet Yediler, Burak Anıl, Fahrettin Kaya, Fatih Sivri, Sinan Emre Şekerci ve Fatih Kutlucan katıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2018, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0