GESİAD’DA KERİM DEMİRAL DÖNEMİ

Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) 12. Olağan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına Kerim Demiral seçildi.

GESİAD’DA KERİM DEMİRAL DÖNEMİ
banner98

GESİAD’ın 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı üyelerin katılımıyla Almira Hotel’de gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Mehmet Orhan Efe’nin yaptığı toplantıda Kerim Demiral Derneğin yeni dönem başkanı oldu.

Genel Kurul Toplantısının açılış konuşmasını yapan Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya,  “Yaklaşık iki yıl önce aldığımız bayrağı, bir adım öteye taşımak için gayretle çalıştık. Bugün geriye dönüp baktığımızda bu hedefimize ulaşmış olduğumuzu görüyor ve memnuniyet duyuyoruz. Ben bu bağlamda tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Görev döneminde üye sayısını 64’den 100’ün üzerine çıkardıklarını da hatırlatan Ramazan Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü;

 “Yönetim Kurulu olarak GESİAD’ı Bursa iş dünyasının saygın kurumlarından biri haline getirdik. Üye sayımızı artırırken üyelerimiz arasındaki sinerjiyi ve işbirliğini geliştirmek adına başarılı bir ticaret köprüsü etkinliği gerçekleştirdik. Bağlı bulunduğumuz federasyonlar ve konfederasyonlarla ilişkilerimizi düzelttik ve şehrimizin dinamikleriyle işbirlikleri yaptık. Görev dönemimiz içerisinde 10 farklı sinerji toplantısı ve 26. Yıl balomuzu gerçekleştirdik. Sinerji toplantılarımızla BHİD tarafından düzenlenen HİÇ Ödül Töreninde Kurumsal İletişim dalında ödüle layık görüldük. Tüm bunları yaparken sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmedik. Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladık. Ben bu işbirliklerinin yeni dönemde de devam edeceğini düşünüyorum. Görev süremiz boyunca benden desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başta yeni Başkanımız Kerim Demiral ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılı bir çalışma dönemi diliyorum.”

“Bursa’nın en eski STK’larından”

Genel Kurulda oybirliği ile başkanlığa seçilen GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral ise, Derneğin kuruluşlundan bu yana görev yapan başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Demiral, “GESİAD, Türkiye ekonomisinin lokomotif şehri olan Bursa’nın en eski STK’larından biri. Bu yıl 26. Yılını kutluyor. GESİAD’ın Bursa ekonomisine sağladığı katkı kesinlikle yadsınamaz. Derneğimiz son dönemde oldukça verimli bir çalışma dönemi geçirdi. Ben bu dönem çalışmalarında büyük katkısı olan Ramazan Kaya Başkanıma huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

Önümüzdeki dönemde Bursa ekonomisi ve GESİAD’ın menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizen Demiral, “Bizler bu durumu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Ramazan Başkanımız ve geçmiş dönem yönetim kurulundan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için gayret ve özveriyle çalışacağız. Bizleri bu göreve layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Kerim Demiral Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Kerim Demiral, Murat Kaya, Abdulrahim Noyan, Fatih Aksoy, Tolga Papatya, Gülçin Bayraktar Tüzemen, Yener Poroy, Can Aksöz, Murat Çakmak, Sedef Oltay, İbrahim Nebil Yılmaz, Onur Oral, Serkan Timur, Mehmet Güngör, Mustafa  Sönmezay, Serkan Durmaz, İbrahim Baskur, Okan Sami Nahit

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2018, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0