GESİAD ‘İŞ İNSANLARI’ İBARESİNİ GETİRDİ.

Türkiye’nin ilk genç SİAD’ı GESİAD, Bursa’da bir ilke imza atarak adında geçen ‘İş Adamları’ ibaresini ‘İş İnsanları’ olarak değiştirdi.

GESİAD ‘İŞ İNSANLARI’ İBARESİNİ GETİRDİ.
banner98
 Gerçekleştirdiği 4. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısıyla ‘İş İnsanları’ ibaresini getiren GESİAD, Bursa’da bu ibareyi kullanan ilk SİAD oldu.

GESİAD’ın ‘İş İnsanları’ ibaresini getirmesinin amacını anlatan GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral, “Derneğimizin adında geçen ‘iş adamları’ ibaresini 21. Yüzyılın gerek ve ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde ‘iş insanları’ olarak değiştirmek için olağanüstü kongre kararı almıştık. Bugün burada bu değişikliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bu değişikliğin derneğin kısa isminde bir farklılığa yol açmayacağını da belirten Demiral, “İş insanları ibaresinin her anlamda daha kapsayıcı olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda ekonomimize ve iş hayatımıza yadsınamayacak derecede katkı koyan kadınlarımızı kesinlikle yok sayamayız. Ben bu değişikliğin derneğimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0