Genel Sekreter Yardımcısı Vardar istifa etti

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE 8 YILDIR GENEL SEKRETER YARDIMCISI OLARAK GÖREV YAPAN BAYRAM VARDAR, KENDİ TASARRUFU İLE MEMURİYETTEN İSTİFA ETTİ.

Genel Sekreter Yardımcısı Vardar istifa etti
banner98

- VARDAR, KAMUDA EDİNDİĞİ 21 YILLIK TECRÜBE VE DENEYİMLERİNİ SERBEST PİYASADA UYGULAMAK VE AYNI ZAMANDA AİLESİNE DAHA FAZLA ZAMAN AYIRMAK İÇİN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI.

BURSA- Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde 8 yıldır Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Bayram Vardar, kendi tasarrufu ile memuriyetten istifa etti. Vardar, kamuda edindiği 21 yıllık tecrübe ve deneyimlerini serbest piyasada uygulamak ve aynı zamanda ailesine daha fazla zaman ayırmak için istifa ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkanlığı’ndaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kamu görevine başlayan Bayram Vardar, 2 yıl burada çalıştıktan sonra Bursa Gürsu Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürü olarak altı yıl görev yaptı. 2009 yerel seçimleriyle birlikte Osmangazi Belediye Başkanlığı’na seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin beş yıl Başkan Yardımcılığı’nı yapan Vardar, son 8 yıldır da aralıksız Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yapmaktaydı.

Belediyecilik hayatında 21 yılı dolduran Vardar, kamuda edindiği 21 yıllık tecrübe ve deneyimlerini serbest piyasada uygulamak ve aynı zamanda ailesine daha fazla zaman ayırmak için memuriyetten istifa ettiğini açıkladı. Vardar, “Yaşadığım şehre hizmet etmenin 657 Sayılı Mevzuat dışında da mümkün olduğu anlayışıyla hareket etmeyi bir borç biliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0