Genç Demokratla​r Derneği Bursa'da Toplandı

Genç Demokratlar Derneği Başkanı Burak Akburak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında bir süre önce faaliyete geçen Bursa temsilciliğinde, Bursa İl Temsilcimiz Sayın Av. İbrahim Domaç'ın misafirliğinde düzenlenen istişare toplantısına katılarak Bursa'daki gönüllülerimizle bir araya geldiler.

Genç Demokratla​r Derneği Bursa'da Toplandı
banner98
 Toplantıda, hem derneğimizin vizyonu ve çalışmaları çerçevesinde Bursa'da önümüzdeki dönemde gerçekleştirilebilecek faaliyetler hem de ülkemizin güncel meseleleri ele alındı. Son derece verimli geçen toplantıda Genç Demokratlar Derneği Başkanı Burak Akburak, Bursa'nın bir sanayi, ticaret ve kültür şehri olarak ülkemizdeki önemine dikkat çekerek, Genç Demokratlar Derneğinin ülkemiz için katkı sağlayacak ve gençleri demokrasi kültürüyle tanıştıracak çalışmalarının Bursa'da da gerçekleştiriyor olmasının önemini vurguladı.

Bursa İl Temsilcimiz Av. İbrahim Domaç da, derneğimizin Bursa'daki çalışmalarının henüz çok yeni olmasına rağmen şimdiden gözle görülür bir heyecan yarattığını vurgulayarak, istişare toplantısına olan ilginin bu heyecanın bir tezahürü olduğunu belirtti. 

Genç Demokratlar Derneği merkez yönetimi ve Bursa temsilciliği yönetimi başta olmak üzere Merkez Sağ Hareketi Bursa Temsilcileri Uğur Şahan ve Umut Şahan, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcilerinin de katılım gösterdiği toplantı, Bursa İl Temsilcimiz Av. İbrahim Domaç tarafından Başkanımız Burak Akburak'a takdim edilen teşekkür plaketiyle sona erdi."

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 20:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0