Geleceği geçler inşa edecek!

AK Parti İl Gençlik Kolları teşkilatı, toplantıda biraraya gelerek yeni dönemde çalışmalarını ve projelerini masaya yatırdı

Geleceği geçler inşa edecek!
banner98
 

Geçtiğimi günlerde oluşturulan yeni AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetimi, tanışma toplantısında biraraya geldi. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık köse ve il gençlik kolları yönetimi üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda çalışmalar ve projeler konuşuldu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse’nin açılış konuşması ile başlayan toplantıda konuşan İl Başkanı Ayhan Salman, yeni yönetime görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Salman, AK Parti hükümetlerinde gençliğe verilen değere ve gençliğini geleceğe en iyi şekilde hazırlanabilmesi için atılan adımlara dikkat çekti.

Başkan Salman, gençlik kollarının teşkilatları açısından önemine dikkat çekerek, ‘Her dönemde teşkilatlarımızın omurgası niteliğinde olan gençlik kollarımız, yarınlarımızın teminatı niteliğindeki gençlerimize parti politikalarımızın, ülkemizin geleceği adına attığımız adımların anlatılmasında önemli bir rol üstlenmiştir. Yeni yönetimimiz de inanıyorum ki üstlendikleri görevin öneminin farkında olarak durmadan çalışacak ve bir yandan teşkilatlarını büyütürken, diğer yandan enerjilerini bu güzel ülkenin yarınlarını düşünerek, faydalı çalışmalar ve projelerle tüketecektir. Yarınlarımızı İnşallah bu bilinçli gençlik inşa edecektir” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ise Bursa gençliğinin partileri ve ülkeleri açısından önemine vurgu yaparak, “Bursa, çalışkan, üretken nüfusu ile Türkiye’nin değerine değer katan bir şehrimiz. Aynı zamanda eğitimli genç nüfusumuz da zenginliğimizin bir parçası. Bu potansiyeli en iyi şekilde kullanıp, gençlerimizi daha güçlü bir Türkiye hedefimize kanalize etmek hepimizin görevi. Bursa teşkilatlarımız her zaman bu misyonumuzu en iyi şekilde gerçekleştirdi ve yeni dönemde de yeni ufuklar, yeni heyecanlarla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyerek, Bursa’nın ve Türkiye’nin geleceği için gençlerle birlikte çalışıp, şehre daha fazla katkı koymak adına gençlerle fikir ve iş birliği içinde olacaklarını belirtti.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0