banner101

Evlilik Ve Aile Okulu Yıldırımlıları Bekliyor

Toplumun sağlam temellerle ayakta durmasının güçlü bir aile yapısı ile mümkün olacağının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hayata geçirilen Evlilik ve Aile Okulu’na yeni kursiyerlerimizi bekliyoruz” dedi.

Evlilik Ve Aile Okulu Yıldırımlıları Bekliyor
 Yaşamın her alanında sosyal projeler üreten Yıldırım Belediyesi, özellikle aile, kadın, genç ve çocuk olgularına gösterdiği hassasiyetle dikkat çekiyor. Aile olgusuna artı değer katmayı ve evliliklerin sağlam temellere dayanarak uzun yıllar sürmesini hedeflediklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Toplumun yapı taşı aileleri oluştururken gençleri karşılaşacakları durumlar karşısında bilinçlendirmeye çalışıyoruz. 8 dönemde 383 kursiyerimiz eğitimlerini başarı ile tamamladı. Eylül ayında başlayacak 9. dönem için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Barış Manço Kültür Merkezi’nde bulunan Evlilik ve Aile Okulu’na giderek kayıtlarını yaptırabilirler ve 368 86 74 numaralı telefondan bilgi alabilirler” diye konuştu.
Toplumun temel taşı olan aile birliğini oluştururken sevgi, saygı ve merhametin öğrenildiği aile kültürüne sahip çıkılması gerektiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Toplum ailede kazanılan temellerle güçlü olur. Bireyler aile içerisinde gördükleri sevgi, saygı, hoşgörü, merhamet ve bir olma duygusu ile toplumu oluşturmada önemli rol oynayacaklardır. Aile değerlerine önem veren bir Yıldırım oluşturabilmek adına hayata geçirdiğimiz Evlilik ve Aile Okulu toplumsal değerlere önemli katkılar sağlıyor” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2015, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0