Et sektörünü buluşturan iftar

Bursa - Türkiye'nin ve Bursa'nın önemli et üreticilerinden biri olan CA Aset, iş ortakları ve çalışanlarını geleneksel iftar programında bir araya getirdi.

Et sektörünü buluşturan iftar
banner98
Hotel Gold Masejty'de gerçekleştirilen iftara AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Furpa Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alpaslan ve çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftara ev sahipliği yapan CA Aset Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Aydın, her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında iş ortakları ve çalışanları ile düzenledikleri iftarın, gıda sektörünün bir araya gelerek birbirlerini tanımasına vesile olduğunu ve keyifli sohbetler ettikleri bir ortam oluşturduğunu dile getirdi.

ET SEKTÖRÜNÜ HEP BİRLİKTE HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden birisi olan et sektörünün bugünlerde sıkıntılı günler geçirdiğine işaret eden Aydın, “ İş ortaklarımız ve tüm çalışanlarımız ile beraber uzun yıllardır karşılıklı anlayışa dayalı, kazan-paylaş hedefi ile birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Hizmet verdiğimiz ve birlikte çalıştığımız dostlarımız ile bir araya gelerek, istişareler yaparak sektörümüzün sorunlarını tespit ediyor ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sektörümüzü el birliği ile hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum. Bu beraberliğimizin uzun yıllar devam etmesini ve bu vesile ile çalışanlarımız ve ailelerinin hayırlı bir ramazan geçirmesitemenni ediyorum " şeklinde konuştu.


              
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0