banner102

'Ermeni Yalanları Çığlık'Okuyucularıyla Buluşuyor

Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Mustafa Köse, “Araştırmacı yazar Emrah Bekçi tarafından kaleme alınan Türkiye Kamu-Sen tarafından yayımlanan ‘Ermeni Yalanları Çığlık’ isimli kitap Ermeni Soykırımı iddialarına ışık tutacak” dedi.

'Ermeni Yalanları Çığlık'Okuyucularıyla Buluşuyor
 Sözde Ermeni soykırımı iddialarına ışık tutacak bir çalışma Türkiye Kamu-Sen tarafından geldi. Araştırmacı yazar Emrah Bekçi tarafından yazılan, Türkiye Kamu-Sen tarafından yayımlanan ‘Ermeni Yalanları Çığlık’ kitabı, Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. “Türkiye’de son yıllarda çöküş sürecine giren dış politikaya hep birlikte şahit olmaktayız” diyerek konuşmasına başlayan İl Temsilcisi Mustafa Köse, “Bu çöküşün sonucu olarakta ne yazık ki mağdur olduğumuz olaylarda katil yaftası ile damgalanmaktayız. Hatta bu durum Ermeni meselesinde öyle bir hale gelmişti ki ellerinde dünyanın dört bir yanında akıttıkları kanlar hala kurumayanlar bize hayasızca saldırıp Ermeni’lere soykırım yaptınız diyebilmektedir. Sarayda ilk konuk olarak ağırlanan ve haçlı savaşları ile milyonlarca insanı katlettirenlerin mirasını taşıyan Papa, Asya, Afrika ve Amerika kıtalarında 300 yıl kan akıtan ve ülkeleri sömürenlerin kurduğu AB Parlementosu, milyonlarca insanı sırf Türk ve Müslüman oldukları için Sibirya steplerine vagonlara doldurup ölüme gönderenlerin ülkesi Rusya gibi tarihinin her sayfası kan ve vahşette dolu olanlar bizleri suçlar hale gelmiştir. Bunun iki sebebi vardır. Birincisi Türk milletine ayrı bir düşmanlık besleyenler ve var oldukları günden itibaren Türk milletini yok etmeye defalarca teşebbüs edenlerdir” dedi.

“600 YILLIK HÜKÜMDARLIKTA KİMSEYE KATLİAM YAPILMAMIŞTIR”

Yaşanan acıları unutturmaya çalışanların olduğunu dile getiren Köse, “Tarihin hiçbir döneminde 600 yıl 3 kıtaya hükmeden bir cihan imparatorluğu Osmanlı Dönemi’nde bile hiçbir millete katliam yapılmamıştır. Bu şerefli Türk milletine küresel ve emperyalist güçlerin desteğiyle soykırımcı iftirasında bulunmak her şeyden önce bilime, tarihe, gerçeklere ve şehitlerimizin mübarek ruhlarına ihanettir. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak bu ihanete ve yalana asla izin vermeyeceğiz. Bu eser, yüce Türk milletine armağanımız, dünya kamuoyuna cevabımız olsun” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0