Entegre’nin Yeni Showroomu İnegöl’de Açıldı!

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, yurt içinde açtığı showroomlara bir yenisini ekledi. İnegöl’deki showroomun açılışına sektörün önde gelen meslek odaları ve mobilya üreticileri katıldı.

Entegre’nin Yeni Showroomu İnegöl’de Açıldı!
banner98
 Kastamonu Entegre, 2005 yılından bu yana depo olarak kullanılan, mobilya üreticilerine ve bayilere lojistik destek sağlayan İnegöl’deki deposunun bir bölümünü restore ettirerek iddialı bir showrooma çevirdi. Yaklaşık üç yüz metrekarelik alanda Kastamonu Entegre’nin son trendleri yansıtan kaliteli ve estetik ürünlerinin sergilendiği showroom, aynı zamanda sektör profesyonellerini bir araya getirmeyi hedefliyor. Kapılarını tasarımcı ve mobilyacılara açan showroom, mobilya sektörünün gündemini belirleyen bir platform olmaya hazırlanıyor.

Sektöre değer katmaya yönelik çalışmalarını her alanda sürdürmeye devam ettiklerini vurgulayan Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, İnegöl’de oluşturdukları showroomun sadece ürünleri sergileyen bir alanın ötesine geçeceğini ifade etti. Yıldız, “Burada, tasarımcıların, mimar ve mobilyacıların bir araya geleceği, renklerin, desenlerin, ve trendlerin tartışılacağı bir platform oluşturduk. Kapımız herkese açık. İhtiyaçlar, talep ve beklentiler doğrultusunda birlikte neler yapabileceğimizi burada planlayabiliriz. Bu birlikteliğin, sektöre yeni bir bakış ve katma değer sunacağına inancımız tam.” dedi.


Kastamonu Entegre Hakkında

1937 yılında temelleri atılan Hayat Holding çatısı altında 1969 yılında kurulan Kastamonu Entegre, ilk tesisi olan Yonga Levha Fabrikası ile 1971 yılında Kastamonu’da üretime başladı. 2016 yılı itibariyle yıllık 2.4 milyon m³ MDF, 2.6 milyon m³ yonga levha, 70 milyon m² laminat parke, 19.5 milyon adet kapı paneli ile toplamda 5 milyon m³ ahşap levha üretim kapasitesine sahiptir. 2016 yılında 440 milyon dolar yurt dışı faaliyetlerinden kaynaklı olmak üzere 1.1 milyar dolar konsolide ciro gerçekleştiren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Türkiye’de sektör liderliğinin yanı sıra Avrupa’da 4’üncü sırada, dünyada ise 7’inci sırada yer almaktadır. Kastamonu Entegre’nin yurt içinde Gebze, Kastamonu, Balıkesir, Samsun, Tarsus ve Adana’da, yurt dışında ise; Romanya, Bulgaristan, Rusya, İtalya ve Bosna Hersek’te olmak üzere 18 ayrı üretim tesisi bulunmaktadır. Toplam 96 ülkeye ihracat gerçekleştiren Kastamonu Entegre, 5 bin 700 kişiye istihdam sağlamaktadır. Kastamonu Entegre, ISO 9001 Kalite, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 50001 Enerji Yönetimi, FSC (Sürdürülebilir Orman Yönetimi) kalite sistemleri ile Medepan markalı MDF ürünleri için TSE E0 Belgesi ve dünyanın önemli sertifikalandırma kuruluşlarından WKI tarafından verilen CARB Phase2 (California Air Resources Board) ile TURQUALITY® Belgesi’ne sahiptir. Kastamonu Entegre, TSE ve Avrupa Normları’na (EN) uygun üretim yapmaktadır. www.keas.com.tr

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0