ELBEYLİ Mahallesi Doğalgaza Kavuşuyor

İlçemize doğalgaz gelmesinin ardından Elbeyli mahallesinde de çalışmalara başlandı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu ile birlikte Elbeyli Mahallesinde Bursagaz tarafından sürdürülen doğalgaz çalışmaları yerinde inceledi.

ELBEYLİ Mahallesi Doğalgaza Kavuşuyor
banner98
 Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan başkan Sargın yaptığı açıklama da " İlçemiz merkezinde doğalgaz çalışmaların bitmesinin ardından Elbeyli mahallemizde de çalışmalara start verdik. İnşallah 2017 Mart sonunda da Elbeyli mahallemiz hayal ettiği doğalgaz'a kavuşacak. Dağıtım ve bağlantılar aralıksız devam ediyor. İlçemiz de Doğalgaz kullanımına geçenler, sağladığı konfor ve tasarruftan çok memnunlar" dedi.

Hava kirliliğin önlenmesi için doğalgaz kullanmanın önemine değinen Belediye Başkanı Osman Sargın " Bugün doğalgaz kullanan şehirlerimize baktığımız zaman böyle bir tehdidin olmadığını görüyoruz. Temiz ve tasarruflu en temel enerji kaynağı doğalgaz’dır. Doğalgaz, yanması kolay ayarlanabilen, verimliliği en yüksek yakıttır. Tam yanma gerçekleştiren doğalgaz; duman, is, kurum ve kül oluşturmaz. Kullanım kolaylığı ve ekonomisinin yanında karbon içeriğinin düşüklüğü, diğer katı ve sıvı yakıtlara göre çok daha çevreci bir yakıt olması nedeni ile insanlarımıza konfor'u sağlamaktadır" dedi. İncelemelerin ardından Elbeyli mahalle sakinleri ile hasbıhal etti.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0