banner102

Dündar,Batı Trakya Türkleri İle Buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Batı Trakyalı Dostlar Grubu üyeleri ile bir araya geldi.

Dündar,Batı Trakya Türkleri İle Buluştu
 Sukaypark Tesisleri’ndeki toplantıda Batı Trakyalıların meselelerini dinleyen Başkan Dündar, “Batı Trakya Türkleri, yürüttükleri faaliyetlerle şu an ülkesine, şehrine ve kendi çevresine katkı koyan bir pozisyonda. Toplum adına güzel bir şeyler yapabilmek için çaba sarf etmek takdire şayan. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.
Bursa’nın Türkiye’nin dört bir yanından göç aldığını ve her kesimden insanın Bursa’da yaşadığını belirten Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak bizler şehircilik bilincini geliştirmek için ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Osmangazi’nin nüfusu 813 bine ulaştı. Türkiye’nin dört bir yanından insanlar Bursa’ya ve ilçemize geliyor. Herkes kendi kültürünü yaşatmak istiyor ancak biz şehre aidiyeti önemsiyoruz. Onun için şehri nasıl sahipleniriz, bu konu üzerinde yoğunlaşıyoruz. Tabii alt kültür olarak da gelmiş olduğumuz bölgedeki örf ve adetimizin sürdürülmesi çok önemli.
Biz şehre değer katmanın mücadelesi içerisindeyiz. Bu hedef doğrultusunda ciddi çalışmalara imza atıyoruz. Her yapılan iş, geleceğimiz için atılan sağlam bir temeldir” diye konuştu.
Batı Trakyalı Dostlar Grubu kurucularından ve dönem sözcüsü Hasan Ali Çavuş ise, Batı Trakyalı olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın hem şahsiyeti, hem de yapmış olduğu çalışmalarla kendileri için rol model olduğunu belirterek, “Başkanımız, Batı Trakya Türkleri için önemli hizmetlerde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Gecenin sonunda Batı Trakya Dostlar grubu dönem sözcüsü Hasan Ali Çavuş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a plaket takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0