banner102

Dündar Kemerçeşme Sakinlerini Dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kemerçeşme Mahallesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşın sıkıntılarını dinledi.

Dündar Kemerçeşme Sakinlerini Dinledi
 Osmangazi Belediye Başkanlığı’na seçildiği 2009 yılından itibaren her fırsatta halkla iç içe olmayı tercih eden Başkan Dündar, 2014 seçimlerinin ardından da bu geleneğini sürdürüyor. Merkezden en uzak noktalara kadar ilçenin tüm mahallelerine giderek vatandaşların taleplerine kulak veren Dündar, son olarak Kemerçeşme Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Osmangazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Kemerçeşme Meydanı’nda mahalle sakinleri ve esnafla buluşan Başkan Dündar,
“Osmangazi Belediyesi olarak bütün hizmet ve yatırımlarımızı vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapıyoruz. Her fırsatta gerçekleştirdiğimiz mahalle gezilerinde bir araya geldiğimiz vatandaşlarımız bizlere taleplerini iletiyor. Bizler de onların isteklerine kayıtsız kalmıyoruz. Geçen yıl Kemerçeşme Mahallesi sakinleri, bizden bir meydan ve çocuk parkı istedi. Sizlerin isteği doğrultusunda Kemerçeşme Meydanı’nı ve Çocuk Parkı’nı hizmetinize sunduk. Merkezden en uç noktalara kadar Osmangazi’nin 136 mahallesinde hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0