banner101

Doktorlar Cüneyt Yıldız'ın Sağlık Durumuyla İlgili Bilgi Verdi

Silahlı saldırıya uğrayan Gürsu Belediye Başkan Cüneyt Yıldız’ın ameliyatının başarılı geçtiğini belirten hastane yetkileri, tedavinin yoğun bakımda devam ettiğini belirtti.

Doktorlar Cüneyt Yıldız'ın Sağlık Durumuyla İlgili Bilgi Verdi
 Belediyedeki makamında zabıta memuru Fevzi Bekar tarafından silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın ameliyattan çıktığını açıklayan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Cüneyt başkan benim tanıdığım en güzel insanlardan birisiydi. Hocalarla da konuştum. Bana söylenen başkanımızın hastaneye geldiğinden çok daha iyi olduğu. Bu bizim için sevindirici bir haber. Ancak kritik süreç devam ediyor. Başkanımız yoğun bakımda. Saldırganı yakalayacağız, bir yere gitme şansı yok. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü; süreç devam ediyor” dedi.

HASTANE YETKİLİLERİ AÇIKLAMA YAPTI

Gürsu Belediye Başkanı’nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hatice Alkan Akdağ, “Bugün Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak elim bir olay ile karşı karşıya kaldık. Saat 16:05 civarında Gürsu Belediye Başkanımız Cüneyt Yıldız, ateşli silah yaralanması sonucunda hastaneye getirildi. İlk değerlendirmesi yapıldıktan sonra ameliyata alındı. Saat 19:30 sıralarında da ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlandı.” ifadelerini kullandı.

KRİTİK SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Yapılan başarılı ameliyat sonucu mermini çıkarıldığını ve meydana gelen kanamaların durdurulduğunun altını çizen Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Murat Göksel, “Ateşli silah sonucu beyin yaralanması söz konusu. Beyinde böyle durumlarda ciddi yapısal tahribat ortaya çıkar. Biz mermiyi çıkardık, beyindeki kanamaları da kontrol altına aldık ve sorunsuz bir ameliyat gerçekleştirdik. Sayın başkan şu anda yoğun bakımda. Şu saat itibari ile de durumu stabil fakat kritik. Hayati tehlikesi devam ediyor. Bu durum 48 ila 72 saat kadar devam edecek. Tedavisi de bundan sonra da yoğun bakımda sürecek” şeklinde konuştu.
Cüneyt Yıldız’ın koruması Yener Şimşek’in de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0