banner102

Diyaliz Hastalarına Moral Ziyareti

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin eşi Şükran Edebali, Yüksek İhtisas Hastanesi’nde diyaliz tedavisi gören hastaları ziyaret etti.

Diyaliz Hastalarına Moral Ziyareti
 Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Ebru Ahu ve Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Filiz Çilingir ile Yüksek İhtisas Hastanesi’nde diyaliz tedavisi gören böbrek hastalarını ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin eşi Şükran Edebali, hastalara acil şifalar diledi. Hastalıkların tedavisinde moralin en önemli gereksinimlerden biri olduğunu vurgulayan Şükran Edebali, “Hastalarımızın yüzünde minik bir tebessüm oluşturmak bile bizi mutlu etmeye yeter. Bu sebeple de onları ziyaret ederek moral vermek istedik” dedi.
İnsanların yalnızca iyi günlerinde yanlarında olunmaması gerektiğini ifade eden Edebali, “Hastalarımızın ya da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olup onlara destek vermek ve yardım etmek de çok önemli. Hastalarımızın moralini yüksek tutmak, tedavi süreçlerinde destek vermek için buradayız” diye konuştu.
Hasta ziyaretlerinin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi Doçent Doktor Tuğrul Göncü’yü ziyaret eden Edebali, sağlık çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, gösterdiklerin özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0