banner102

Dilipak Okurlarıyla Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yıldırım’a kazandırdığı İncirli Kültür Merkezi, Uluslararası Rabia Platformu sözcüsü yazar Abdurrrahman Dilipak’ın söyleşisine ev sahipliği yaptı.

Dilipak Okurlarıyla Buluştu
 ‘Türkiye Nereye Gidiyor?’ konulu söyleşiyle Bursalılarla buluşan Dilipak, Türkiye’nin sorunlarının milletçe ortak hareket edilerek çözebileceğini belirtti. Ülkenin seçime kilitlendiğini ifade eden Dilipak, “Her şeyi hükümetten beklememek lazım. Kendimizin de bulunduğumuz yerlerde yapacak birçok işlerimiz var. Eğer hep birden milletçe sorumluluklarımıza sahip çıkacak olursak, meselelerin üstesinden daha kolay geliriz. Kederlerimizi paylaşacağız ki azalsın, mutluluklarımız paylaşacağız çoğalsın” dedi.
Dilipak, ülkede yaşayan herkesin bir ‘gelecek umudu’ olması gerektiğine işaret ederek, “Aslında Türkiye’nin bir yere gittiği yok. ‘Siz nereye gidiyorsunuz?’, cevabını arayan asıl soru budur. Ya da ‘Siz bu ülkeyi nereye götürmek istiyorsunuz?’, buna bir karar vermeniz lazım. Kendimize tarihten bir kök bulmamız gerekiyor. Bir gelecek umudumuz olması gerekiyor” diye konuştu.
Okurlarının sorularını da cevaplayan Dilipak’a söyleşinin ardından Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık tarafından Yeşil Türbe çinisi hediye edildi.
Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0