DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Köse ve Garnizon Komutanı Per.Yzb.Gökhan Su’nun da katıldığı toplantıda Orhangazi’de farklı liglerde mücadele eden futbol kulüplerinin başkanları ve antrenörleri ile iftar sonrasında yeni sezon planlaması için bir toplantı gerçekleştirdi. Yeni sezonda kulüplerin yapacakları çalışmalar ve planlamalar ile birlikte kulüp başkanları ve antrenörlerin görüşlerinin alındığı toplantıda Orhangazi futbolu ve daha fazla gence spor yaptırılması için yeni yapılanmalar yapılması kararlaştırıldı.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
banner98
 KULÜPLERİMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, toplantıda tüm kulüp başkanları ve antrenörlerine söz vererek kulüp yapıları ile ilgili yeni sezon öncesi bilgi aldı. Tüm Kulüp başkanları A takımlar ve diğer yaş grupları ile ilgili sunumlarını yaptı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, toplantının bir ön toplantı olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde tüm kulüplerimizle sık sık toplantılar yaparak yol haritalarımızı ortaya koyacağız. Bizim beklentimiz kulüplerimizin daha fazla gence spor yaptırmaları. Bu noktada biz de bugüne kadar her konuda kulüplerimize destek olduk, bundan sonraki süreçte de aynı desteği sürdüreceğiz dedi.

 

ORHANGAZİ BELEDİYESPOR’A FUTBOLCU YETİŞTİRECEĞİZ

Futbol kulüplerinin yöneticileri ise önceliklerinin Orhangazi Belediyespor’a sporcu yetiştirmek olduğunu ve Orhangazi’ye yeni Ercan Karaca’lar ve yeni yıldızlar kazandırmak en büyük hedefimiz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0