banner101

Daha sağlıklı iletişim için yoga öğreniyorlar

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nde çalışmalara katılan bireylerin ailelerine yoga eğitimi verilmeye başlandı. 3 ay sürecek eğitimin hedefi aileler ile bireylerin iletişimini kolaylaştırmak.

Daha sağlıklı iletişim için yoga öğreniyorlar

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli bireylerin sosyal hayatta daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla faaliyete geçirdiği Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nde, engelli bireylerin yanı sıra ailelerine yönelik de çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bizim Ev’de düzenlenen etkinliklerden biri de yoga eğitimi oldu. Fiziksel ve zihinsel engeli olan çocuk ve gençlerin ebeveynleri, Bizim Ev’de, kişinin fiziksel ve ruhsal açıdan huzur bulmasını sağlayan yoga ile tanıştı. Uluslararası Yoga Eğitmeni Güneş Aras tarafından verilen eğitime ailelerin ilgisi yoğundu. 3 ay sürecek olan eğitim ile ailelerin, hem fiziksel ve ruhsal açıdan daha sağlıklı olmaları hem de çocuklarıyla daha iyi iletişim kurabilmeleri amaçlanıyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nin aileleriyle bir arada olduklarını belirten Uluslararası Yoga Eğitmeni Güneş Aras, “Eğitime katılan ailelerimiz, fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak rahatlama ihtiyaçlarını, yoga ile tanışarak gidermeye başladılar. Tüm ailelere, çocuklarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmaları adına yoga yapmalarını öneriyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0