banner102

Dağ Yöresi’nden İnce'ye büyük destek

AK Parti Bursa milletvekili A.Adayı Necmi İnce, Dağ Yöresi’nde bulunan Orhaneli, Harmancık, Büyükorhan ve Keles ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Dağ Yöresi’nden İnce'ye büyük destek
 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde AK Parti’den Bursa milletvekili A. Adayı olan Gazeteci Necmi İnce, teşkilat mensupları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Gece gündüz ilçe teşkilatları ile görüşen İnce, ziyaretlerinde destek istiyor. Bu kapsamda İnce ilçe ziyaretlerini Dağ Yöresi ile tamamladı. İnce Orhaneli, Harmancık, Keles ve Büyükorhan ilçe başkanları ve yönetimleri ile biraraya geldi. İlk olarak Orhaneli İlçe Başkanı Ali Aykurt ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İnce, teşkilattan destek istedi. 2015 seçimlerinin tarihi önem arz ettiğini belirten İnce, “Yeni Türkiye Yeni Güç, Hedef 2023 sloganı ile çıktığımız bu yolda, elimizi taşın altına koymak için ‘Bende varım’ dedim.  Partimizin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda yürümek adına yola çıktık. Seçilme yaşının 25’e çekilmesinin ardından bu ülkede ilk kez gençlerin önü açılmış oldu. Bizde bu yolda önce Bursa’mıza sonra da Türkiye’ye hizmet aşkı ile ‘Bismillah’ dedik ve yola çıktık. Gerek mesleğimiz icabı gerekse halkın içinden gelen biri olmamızdan ötürü Bursa’nın sorunlarına hakimiz. Destekleriniz ile hizmet için bu yolda yürümeye devam edeceğim” dedi.

‘MERKEZDE OLAN İLÇELERDE DE OLACAK’

Bursa’nın özellikle AK Parti dönemi ve AK Belediyeler ile büyük bir sıçrama yaptığının altını çizen İnce, “Bursamız Avrupa kenti olma yolunda büyük bir hızla çalışmaktadır. Genelde ve yerelde AK Parti iktidarının bu sıçramada büyük pay sahibidir.  Tarihi eserlerin ayağa kaldırılmasında turizme, sağlıkta ulaşıma kadar birçok alanda yapılanlar gözler önünde… Kent merkezinde işler kolaylandı. Şimdi sıra ilçelerde. Merkezde ne varsa bundan sonra dağ ilçelerinde de olacak. Yapılacak yatırımlar ile dağ yöremizin refah seviyesi artacak ve birer cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

 ‘DUA ALMAYA GELDİM’

AK Parti Bursa milletvekili Necmi İnce, Orhaneli’nin ardından sırası ile Harmancık, Büyükorhan ve Keles İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. Burada teşkilat mensuplarına kendisi ile ilgili sunum gerçekleştiren İnce, konuşmasında teşkilat mensuplarına ‘Annemin çok sevdiğim bir sözü vardır. Dua almak herkese nasip olmaz der…” sözüyle başlayan İnce, “Ben sizin duanızı almaya geldim. Listeye girsem de girmesem de partimde çalışmalarıma kaldığım yerden sizlerle omuz omuza devam edeceğim” dedi. Ayrıca İnce, ilçe başkanlarına fidan takdim etmeyi de unutmadı. 








Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0