banner102

Cumhur ittifakı da Türkiye’nin ta kendisi, Türk Milletinin ruh köküdür.

MHP Osmangazi ilçe başkan  Seyfi SEYFİOĞLU Dünde, bugünde, yarında liderimizin emrindeyiz dedi.

Cumhur ittifakı da Türkiye’nin ta kendisi, Türk Milletinin ruh köküdür.

MHP Osmangazi ilçe başkan Seyfi SEYFİOĞLU şöyle konuştu. Değerli Hemşehrilerim,
Bilindiği üzere Ülkemizde 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimleri gerçekleşecektir. Bu seçimler sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in de ısrarla ve önemle vurguladığı gibi Devletimiz ve yüce Türk Milleti için büyük bir öneme haizdir.
Milliyetçi Hareket Partisi fedakarlığını Millet için, Bayrak için, ezan için, henüz doğmamış Türk nesilleri için yapmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Devletimiz ve yüce Türk milletinin geleceği için, Adalet ve Kalkınma Partisi ile yapılan ittifak görüşmeleri doğrultusunda Bursa’mızla ve Osmangazi’mizle ilgili kısmı 12 Ocak 2019 tarihi ile sonuçlanmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin mimarı şüphesiz Cumhur İttifakıdır. Yeni Sistemin yaşaması için bu ittifakın kazasız belasız yoluna devam etmesi milli beka açısından mecburidir. Çünkü cumhur ittifakı Türkiye’nin güvenlik zırhıdır. Cumhur ittifakı milli birlik ve dayanışma şuurudur. Cumhur ittifakı da Türkiye’nin ta kendisi, Türk Milletinin ruh köküdür.
Bu çerçevede Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bursa’mızda Yenişehir Belediyesinde Belediye Başkan adayımızla seçime girilme kararı alınmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi; Türk siyasetinin marka değeri, ahlak seviyesi, inanç düzeyi, fedakarlık desibeli tartışmasız en üstün en fazla müstesna görkemi ve iftiharıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Türklüğün beka ümididir. Bizler de inanıyoruz ki burçlarında üç hilal sancağının dalgalanacağı Yenişehir ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisinin belediyecilik anlayışının en güzel en üstün örnekleri sergilenecektir. Ne mutlu bizler ki Milliyetçi Hareket Partisi  gücüne güç katarak yürüyor. Günden güne büyüyüp millete hizmet aşkıyla yükseliyor. Hiçbir zafere kolay yollardan varılmaz. Her zafer bedel ister, sabır ister, akıl ister, gönül ister, mücadele ve fedakarlık ister. MHP Osmangazi teşkilatı olarak Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda Cumhur ittifakının başarısı için sabırla, fedakarlıkla uyum içerisinde çalışacağımızı ilan ediyoruz.
MHP Osmangazi teşkilatı olarak milletimizi düşünüyoruz; istikbali parlak, istiklali tam, bekası eksiksiz olsun istiyoruz. Vatanımızı düşünüyoruz; güvenliği, esenliği, selamet ve saadeti, ebedi olsun diyoruz. Devletimizi düşünüyoruz; varlığı, birliği, dirliği, kalıcı, kuvvetli ve kudretli olsun diliyoruz. Dün ne söylüyorsak bugün aynı çizgideyiz. Dün nerede duruyorsak bugün aynı noktadayız. Hesap yapanlara hasbi davrananlara ben diyen bencilliğe gömülenlere, hiç kimsenin davadan daha önemli ve hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığını söylüyoruz.
Başbuğumuzun dediği gibi “Mevzu vatansa hepimiz ölelim, mevzu makamsa hepiniz ölün “ diyerek
Hareketin lideri Devlet BAHÇELİ’ ye olan inancımızda güvenimiz de en ufak bir eksilme olmadığını, hiçbir makam davamızın neferi olmaktan daha büyük ve kudretli görmediğimizi bu yola ya beka ya bela diyerek çıktığımızı belirtmek istiyorum.
Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz. Kaynağımız bellidir, Kıblemiz birdir, kaderimiz millettir, kavgamız ise zilletledir.
Dünde, bugünde, yarında liderimizin emrindeyiz.diye konuştu.
MHP OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANI
           SEYFİ SEYFİOĞLU

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0