ÇÖZÜM YILDIRIM BELEDİYESİ

Vatandaş odaklı hizmetleriyle insana dokunan çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi, oluşturduğu çözüm merkezi ile Yıldırımlıların taleplerinin kısa sürede gerçekleşmesini sağlıyor.

ÇÖZÜM YILDIRIM BELEDİYESİ
banner98
 İlçe sakinlerinin belediyedeki bürokratik işlemlerinden mahallelerinde karşılaştığı olumsuzluklara kadar tüm taleplere yanıt veren Yıldırım Belediyesi, Basın Yayın Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çözüm Merkezi ile ‘yıldırım’ hızında koşulsuz vatandaş memnuniyetini sağlıyor. Çözüm Merkezi’nde, Yıldırımlılar tarafından ilk müracaat, çağrı merkezi, sosyal medya, saha araştırma ekibi ve dış kurumlar aracılığı ile belediyeye ulaşan dilekçelerin, yönetim belge sistemindeki konular çerçevesinde müdürlüklere iletilmesi ve sistem üzerindeki dilekçeleri günlük olarak tarayarak, vatandaşların acil olarak çözülmesi gereken konularına mobil hizmet aracı ekibiyle yerinde inceleyerek ilgili müdürlüğe aktarılması sağlanıyor. Öte yandan iç yazışma sistemindeki aksaklıkların çözülmesi ve müdürlükler arasındaki iş koordinasyonunun sağlanması, gelen taleplerin sistem üzerinde belirli olan termin süresi içinde çözülmesini, aksi halde ilgili birim müdürünün bilgilendirilmesi ile yapılan hizmet süreçleri performansının geliştirilmesi ve artırılması yoluyla, koşulsuz vatandaş memnuniyetinin sağlanmasına yardımcı olunuyor. 

SORUNLARA YILDIRIM ÇÖZÜM

Vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunların ve isteklerin kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması amacıyla bu birimi hayata geçirdiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Belediyecilik hizmetlerimizde Yıldırımlıların memnuniyetini ve mutluluğunu önceliğimiz sayıyoruz. Bu kapsamda hemşehrilerimizin günlük yaşamda karşılaştıkları problemlerin çözümü ve bürokratik işlemlerinin hızla gerçekleşmesi ile takibinin sağlanması amacıyla Çözüm Merkezimizi faaliyete geçirdik. Özellikle mahallelerde ivedilikle yerine getirilmesi gereken taleplerin hızla tespiti ve ilgili birime aktarılarak kısa süre içerisinde çözümlenmesi adına mobil ekip ile süreci minimum zaman dilimine indiriyoruz. Son üç ay içerisinde mobil ekibimizle 240 talebin hızla tespiti ve çözümünü sağladık. Tespit edilen aksaklığın ilgili birime aktarılması sonrasında konunun sonuçlanana kadar takibini gerçekleştirerek ve kurum içerisinde otokontrol sistemi oluşturarak vatandaşlarımızın koşulsuz memnuniyetini sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0