Clk Uludağ Nilüfer Bölge Yönetmenliği Binası Hizmete Açıldı

CLK Uludağ Elektrik Bursa’nın Nilüfer Bölge Yönetmenliği binası hizmete açıldı. Nilüfer'deki vatandaşlara Agora Çarşısı’nda hizmet vermeye başlayan binanın açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Clk Uludağ Nilüfer Bölge Yönetmenliği Binası Hizmete Açıldı
banner98
 Açılış törenine Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan’ın yanı sıra CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Nilüfer Perakende Yönetmeni Ekrem Akdağ ve Nilüfer İşletme Müdürü Necdet Şensöz de katıldı.
Agora Çarşısı’nda açılan yeni hizmet binasıyla birlikte hizmet noktası sayısının 70’i geçtiğini belirten CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni hizmet noktamız ile birlikte müşterilerimize daha kolay ulaşabileceğimiz, merkezi noktalarda daha ferah, daha konforlu ortamlarda hizmet verebileceğimiz yerlerin sayısını arttırıyoruz. Müşteri memnuniyetini arttırmak bizim için ön plandaki değerlerden bir tanesi. Bu tesisle beraber hizmet kalitemizi üst seviyelere taşımaya çalışacağız" diye konuştu.
Yapılan bütün yatırımlarda ve her yeni adımda öncelikle müşteri memnuniyetinin göz önünde bulundurulduğuna dikkat çeken Aytac, "Hem yeni tesislerle hem de bilgi işlem altyapımızda sağladığımız iyileştirmelerle beraber işlem sürelerini düşürmeye, müşterilerimizin bekleme sürelerini azaltmaya çalışıyoruz. Gelecek hedeflerimiz çerçevesinde müşterilerimizin rahatça hizmet alacağı tesislerimizin sayısını daha da arttıracağız" şeklinde konuştu.
Yeni hizmet binasında vatandaşlar abonelik, tahsilat, tahliye ve serbest tüketici anlaşması gibi hizmetlerden faydalanabilecek.
Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2015, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0