"Çiftçimiz Can Çekişiyor"

MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, "Köyleri yaptığımız ziyaretlerimizde gördük ki çiftçimiz üretemez duruma gelmiş" dedi.

banner98
 Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Zırhlıoğlu, Mustafakemalpaşa ilçesinde vatandaşla buluştu köyleri ziyaret etti. Zırhlıoğlu'na özellikle köylerde büyük bir ilgi vardı. Çiftçiler, Ak Parti iktidarında üretemez duruma geldiklerini söyleyerek Zırhlıoğlu'na 7 Haziran seçimlerinde destek sözü verdi. Mustafakemalpaşa ilçesinin Çeltikçi ve Koşuboğazı köylerini ziyaret eden Zırhlıoğlu, vatandaşlara partisinin seçim beyannamesini anlattı. 
Zırhlıoğlu, 'Türk milletinin gelecekte aç kalmaması için çiftçimizi tekrar canlandıracağız. Köylü vatandaşlarımız mazotu normal vatandaşla aynı fiyata almakta. Halbuki deniz ve hava taşımacılığıyla uğraşanlar mazotu ucuz almakta. Bizim iktidarımızda mazot köylümüze 1 lira 75 kuruş olacak. Çiftçimizin kullandığı ilaç ve gübreden vergileri kaldıracağız. Sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayıp çiftçimizin ucuz elektrik kullanmasını sağlayacağız. Ülkemiz için stratejik öneme sahip buğday, mısır, pamuk, soya, ayçiçeği, çeltik, fındık, incir, üzüm, kayısı, zeytin, yerfıstığı ve enerji bitkileri gibi ürünlerimiz için özel destekleme programları geliştirilecek. Bu ürünlere fiyat garantisi verilecek. Hayvan üreticilerinin yem ve kepek başta olmak üzere kullandıkları girdilerdeki KDV yüzde 1'e düşürülecektir' diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0