Celil Çolak'tan Bursalılara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Celil Çolak'tan Bursalılara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
banner98
 Celil Çolak, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, büyük mücadeleler neticesinde kazanılan milli mücadelenin Cumhuriyet ile taçlandırılışının 91. yıldönümüne ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti.

Cumhuriyet ile Türk Milletine bağımsızlık ve demokrasi gibi çok önemli haklar verildiğini ifade eden Çolak, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, Samsun’dan başlayarak yurdumuzun dört bir yanına ulaşan milli mücadele azmi; tarihi boyunca kimseye boyun eğmemiş, bağımsızlığı ve özgürlüğü, ekmeği ve suyuyla bir tutmuş Yüce Türk Milleti’ne, bugün kuruluşunun 91.yılını heyecanla ve onurla kutladığımız Cumhuriyeti armağan etmiştir.Büyük Türk Milleti nice zorluklarla elde ettiği bu değerlere her ne koşul altında olursa olsun sahip çıkacak, dostluğunu ve kardeşliğini; din, dil, ırk ve mezhep ayrımlarına kurban etmeyecektir.Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet’in, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatılması herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle anıyorum. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0