Çelik'i Unutmadılar

Ali Kütük Ortaokulu Aile Birliği yöneticileri, Vali Yardımcısı Bilal Çelik'i ziyaret ederek okullarına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Çelik'i Unutmadılar
banner98
 Gemlik Cumhuriyet mahallesinde 5 bin 730 metrekarelik arsaya dört katlı olarak inşa edilen 32 derslikten oluşan Ali Kütük ortaokulu eğitim hizmetine başladı. Hayırsever iş adamı Ali Kütük tarafından kaba inşaatı üstlenilen ve dönemin Gemlik Kaymakamı Bilal Çelik tarafından ince işçiliğinin yapıldığı okuldaki sınıflar öğrenciyle doldu.
Ali Kütük Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Maksude Coşkun " Cumhuriyet mahallemizde ortaokulu sıkıntımız vardı. hayırsever iş adamımız Ali Kütük kaba inşaatını üstlenmesine rağmen ince işçiliği ve iki adet laboratuvarı, konferans salonu, ana sınıfı, özel alt sınıf, spor salonu, bilişim teknolojileri sınıfı, kütüphane ve kantin alanlarının yapılması konusunda dönemin Gemlik Kaymakamı Bilal Çelik'in şahsi gayretleri ile ilçemize modern yapısıyla bir okul kazandırmış olduk" dedi.
Bursa Vali Yardımcısı Bilal Çelik ise, mülki idareci olarak vatandaşların nezdinde unutulmamak ve takdir edilmek kendilerini hem onurlandırdığını hem de çalışma azmini güçlendirdiğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0