ÇAĞLAYAN'DAN TÜRK METAL İŞÇİSİNE MÜJDE

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi’nin Gemlik Sakallı Tesislerinde yapılan ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın da katıldığı Genel Kurul toplantısına katıldı.

ÇAĞLAYAN'DAN TÜRK METAL İŞÇİSİNE MÜJDE
banner98

Genel Kurul toplantısında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Türk Metal Sendikası işçisine Sosyal Tesis müjdesi verdi.

PEVRUL KAVLAK’TAN YEREL YÖNETİMLERE MESAJ

Şubat ayının başında MESS ile Türk Metal Sendikası arasında yüze 26’lık zam oranında anlaşmaya varan ve yüzyılın sözleşmesi olarak nitelendirilen Toplu İş Sözleşmesinin ardından Türk Metal Sendikası’nın Orhangazi’de faaliyet gösteren Componenta, Aka, Bamesa ve Kırpart fabrikalarında çalışan Türk Metal işçisine arsa müjdesi geldi. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın kürsüde yaptığı konuşmada Gemlik’te sendika için bir sosyal tesis yapılması konusunda yerel yönetimin desteğini beklediklerini söyledi.

ARSA SÖZÜ ÇAĞLAYAN’DAN

Türk Metal Sendikası Genel Kurulunda daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türk Metal Sendikası’nın verdiği hak arama mücadelesini takdirle karşıladıklarını belirterek, bizler de en az işçilerimiz kadar bu zam oranından dolayı mutluyuz. Toplu iş sözleşmesi sürecinde dimdik ayakta duran Türk Metal işçisini de, aynı süreçte son derece iyi niyet sergileyen tüm işveren kesimini de kutluyorum dedi. Çağlayan, Türk Metal Sendikası işçisinin Orhangazi için de çok önemli olduğunu belirterek, Orhangazi’de 4 sanayi kuruluşumuzda binlerce işçimiz var. Biz de Orhangazi Belediyesi olarak Orhangazi’de sendikanın yapacağı bir sosyal tesis için arsa sözü veriyoruz. Bu konuda çalışmaları hemen başlatabiliriz dedi. Çağlayan’ın arsa sözü salonu dolduran binlerce sendika mensubu işçi tarafından ayakta alkışlanırken, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı işçiye sahip çıkmasından dolayı kutladı ve teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0