Buz: "Taraftarımızın Önüne Kazanmak İçin Çıkacağız"

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü oynanacak Galatasaray maçıyla ilgili, "Kendi sahamızda büyük taraftarımızın önünde kazanmak için çıkacağız" dedi.

Buz:
banner98
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü oynanacak Galatasaray maçıyla ilgili, "Kendi sahamızda büyük taraftarımızın önünde kazanmak için çıkacağız" dedi.
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Çarşamba günü Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Bursaspor'un her zaman sahaya kazanmak için çıktığını ifade eden Buz, "Bursaspor büyük bir camia, her zaman sahaya kazanmak için çıkıyor. O yüzden kesinlikle cesaretli, kişilikli ruhu sporcu olarak sahaya yansıtmaları gerekiyor. Çarşamba günü büyük müsabakaya çıkıyoruz. Rakibimizi kesinlikle saygı ile karşılıyoruz. Kendileri büyük bir takım. Ama biz de Bursasporuz büyük camia ve takımız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kesinlikle futbolcular terlerinin son damlasına kadar her şeyini ortaya koyacaklar. Kendi sahamızda büyük taraftarımızın önünde kazanmak için çıkacağız. Bu kupa maçı gel gitli bir müsabaka olabilir. O yüzden taraftarlarımız ne olursa olsun her dakika arkamızda olsunlar. Son 4 müsabakadan görüldüğü gibi futbolcularımız arzulu ve istekli. Yenik duruma da düşsek takımımız geriye dönebilir. Bunun inancını taşıyoruz” diye konuştu.

"SEZONUN MAÇINA ÇIKIYORUZ"

Buz, her zaman ideal 11'i sahaya sürmeye çalıştıklarını belirterek, “Ama müsabakalara bakarak farklı kadro çıkabiliyor. Ne olursa olsun Bursaspor formasını taşındığınız zaman sorumluluk almalısınız. Galatasaray maçı için sezonun müsabakası diyebiliriz. Bizim hedefimiz kupa. Sonucu bilemem ama futbolcularımız inanılmaz derecede özverili. Bu maçı bekleyip, odaklanacaklar. Terlerinin son damlasına kadar inanılmaz derecede mücadele edecekler” diye konuştu.
Bir basın mensubunun, 'Taraftar önünde ilk defa maça çıkacaksınız. Neler düşünüyorsunuz' sorusuna Buz, “Heyecan var. Taraftarlarımızı özledik. Bursaspor taraftarı her zaman bunu göstermiştir. 2010’da da bunları gördük. Gerçekten büyük gücü arkamıza alacağız. Onlar da bizi maçın son saniyesine kadar destekleyecekler. Onlarla birleşip güzel sonuç alacağımıza inanıyorum” cevabını verdi.

"HER FUTBOLCU ÖZVERİLİ İLE ÇALIŞIYOR"
Taraftarlara çağrıda bulunan Buz, “Forma olmasa bile yeşil-beyazlı görüntü beni ve hepimizi sevindirir. Kadroda olup olmayan her futbolcu özveri ile çalışıyor. Yasin uzun zaman sonra oynadı. Ama o arkadaşım Avusturya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Ona inandığım için formayı verdim. O da çok iyi bir performans gösterdi. Fernandao da iyi çalışıyor ama takımdaki bütün arkadaşlar iyi çalışıyor” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0